<

Загиблого нововолинського “кіборга” ніхто не прийшов зустрічати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 8.07.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарів 7

Тіло нововолинця Вадима Демчука ніхто не прийшов зустрічати.

“Дуже важкий день, день скорботи за загиблими. Вранці зустріли кіборга Вадима Демчука, життя якого забрав “ДАП” 20 січня. Вічна пам’ять тобі !!!

Вразило сьогоднішнє відношення жителів Нововолинська щодо гибелі ГЕРОЯ цього міста. Відношення взагалі відсутнє, бо ні хто не прийшов. Якось так. Влада дипресивного міста забула про бійця. Жах охоплює, освідомлюючи що ти, чи навіть твоя смерть, смерть ГЕРОЯ не потрібна цім можноладцям. Ганьба, сором вам очільники Нововолинська. На фото люди які зустріли тіло бійця (батько загиблого, друг родини та хлопець який провів загиблого з Луцька). Віськові з військомату підійшли за 20хв., бо не було навіть кому тіло до хати внести.”, – пише автомайданівець Дмитро Василенко у Facebook.

фімфі
original-512e46bcc5c5ae44106a0769bc395621
original-ff863d62a975cd3a1428a12d52e7a99a




коментарів: 7
  1. Дуже сумно і соромно… про цю трагічну новину вже декілька днів говорять всі ЗМІ, день жалоби в Нововолинську оголошено саме через це велике горе…
    черствість людей вразила… невже ми вже звикли до смертей і сприймаємо їх як щось буденне???
    Від цієї думки стає страшно…
    А ще вражає, що активісти були де завгодно, тільки не в Нововолинську і не зустрічали ГЕРОЯ.
    І не дай Бог, щоб рідні загиблого хлопця прочитали цю так звану “новину”, яка в результаті звелася до звичайного паплюження влади.
    І питання до “автора” – а чому ВИ не організували містян? Чому не помістили замість цієї публікації іншу – про те, щоб зібратися і зустріти Героя? ЧОМУ???

    А щодо влади у Фейсбук є і інша інформація, яку модератори сайту мали б розмістити на сайті – https://www.facebook.com/profile.php?id=100009310558961

    Чому не розмістите? Ви ж не заангажовані?

    • Вікуся Магдисюк взялась за роботу.
      Буг писав, якщо не бачили, що міська влада допомогла з транспортом.
      Будьмо уважні, як каже батюшка в церкві.

    • Вікторія-перестань відпрцьовувати отриману посаду.Совість бережи змолоду, Кошлатий бачу буде “відпочивати”

  2. Чому не було ніде написано, на яку годину ховатимуть і яка адреса??? Я лише у вікно побачила, як машина з труною майнула. Звідки люди незнайомі з сім”єю, мали знати про це? На сайтах була інформація лише про те , що похорон 8го числа. Спочивай спокійно наш Воїне, дякуємо Тобі за все!

  3. Велика ганьба владі,яка не тільки не виконує своїх функцій ,а й гидотно ставиться до сьогоденних реаліїв -ганьба тим хто ще й виправдовує чи перекладує на інших прямі обовязки функціонерів-СВІТЛА ПАМЯТЬ НАШИМ ГЕРОЯМ ,СМЕРТЬ ворогам та їх прибічникам!!!!!!

  4. Напевно, військові мали б прийти не через 20 хв після приїзду тіла, а чекати на нього біля будинку до того як привезуть. Але нікому нічого не треба, як завжди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер