<

Йшов 6-й день карантину: як живе Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 17.03.2020 / Місто буденне, Нововолинськ /
Перегляди
22
/ коментарів 16

Ринки працюють, біля дверей банків – скупчення людей і нововолинці поспішають по своїх справах. У деяких супермаркетах порожніють полиці з продуктaми. На календарі 17-те березня, 6-й день карантину…

З 12-го березня в Україні ввели карантин задля профілактики поширення коронавірусу. Освітні заклади зачинили. За кілька днів, з 17-го березня, уряд ввів жорсткіші обмеження – заборону міжміських перевезень, збору осіб, більше 10-ти, закриття всіх закладів громадського харчування та інші.

Як живе Нововолинськ – у світлинах міста буденного:




коментарів: 16
  1. Просто Нововолинцям ПО№уй.Тут підприємці такі……як лепикони……Чіє золото-моє золото……

  2. З таким дотриманням карантину – хтось один повернеться з заробітків з європи з вірусом і половина пенсіонерів міста вимре…

  3. От як не дай Боже хтось захворіє, тоді владу будуть звинувачувати, і лікарів.

  4. От коли не дай Боже хтось захворіє, то владу і лікарів будуть звинувачувати.

  5. Самі люди винуваті у всіх бідах і хворобах!Сказали сидіти вдома, сиди не наражай на небезпеку себе та інших….

  6. Термінова інформація!
    Нова епідемія! У світі високими темпами зростає кількість здорових людей!
    Тисячі таких людей знайдені в Китаї, Іспанії, Італії, Украіні.
    Вірус здоров’я поширюється по всьому світу.
    Такі люди, заражені Здорововірусом, дуже небезпечні!
    Вони не купують ліків. Не ходять по поліклініках! Не розмовляють про хвороби! Займаються спортом! Обливаються холодною водою! Харчуються здоровою їжею! Вони не курять! Не вживають наркотики! Вони посміхаються і у них завжди гарний настрій!
    Вони не дивляться телевізор, в якому максимальна кількість часу приділяється залякуванню і переконанні в тому, що людина не може бути здорова! І тим більше самостійно!
    Інструкція про те як заразитися Здорововірусом:
    Якщо поруч з вами пробігла здорова людина потрібно:
    Приєднатися до нього і пробігти з нею хоча б квартальчик!
    Якщо бачите, що говорять про хвороби тримайтеся від цього подалі!
    Надсилайте всім Любов, Радість Здоров’я!
    Відчувайте себе Здоровою, Щасливою, Радісною Людиною!
    Заражайтеся Здоров’ям! Цим вже заразилося величезна кількість людей!

  7. а чому на роботу , тоді, ходять виконком, податкова, пенсійний, водоканал, енергозбут, теплокомуненерго – що ? вони не в державі? чи мають імунітет? …… гроші! і нікого нічого не цікавить

  8. Фуууу гидоття як можна коштувати молоко з кришечки від бутилкі яку знайшли на мусорніку.

  9. Як закриють Водоканал ви за тиском води будете слідкувати,ні дзвонити будете робітників визвати,хай закриють посидите без води до кінця карантину побачите які вони там бездіяльні.

  10. Всім всерівно. Люди не розуміють всю серйозність вірусу. В понеділок було 7 хворих а у вівторок вже 14. Якщо вірус розлетиться по Україні нам буде жопа. В нас медицина взагалі на низькому рівні. Якого в Італії люди вмирають, в деяких містах немає вже де ховати то їх спалюють, то в нас аж страшно подумати, що буде. Я не наводжу паніки, сама не панікую, але люди бережіть себе. Італієць-простий житель, давав інтерв’ю, сказав:ми не думали,що все так серйозно. В нас в Україні дуже багато людей таких, поки півень в сраку не клюне не повірять.

  11. А чим в нас лікувати елементарних тестів не роблять навіть при підозрі на коронавірус ідіть на самоізоляцію додому а по дорозі не забудьте покашляти направо та наліво чим більше нас вимре тим більше землі можна продати тим менше думаючих лишиться пенсійний фонд збереже своі кошти, які можна розікрасти вуаля все супер

  12. А де преславуті маски та антисептики хтось іх може знайти в аптеках, а за словами влади в нас усього вдосталь я сьогодні попробувала тай не знайшла. Зранку ще купила парацетамол а уже в обідню пору його теж немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер