<

Прогноз Сапожнікова щодо перенесення центру Пенсійного в Іваничі: “Місто втратить до мільйона податків”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 8.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

Постанова про перенесення центрального офісу Пенсійного фонду в Іваничі вийшла 16-го грудня 2015 року. Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков прогнозує: місто втратить до мільйона податків.

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Петро Філіпчук наголошував, що реформа та оптимізація структури пенсійної системи життєво необхідна. Він переконаний, що незручностей для мешканців об’єднання не створить, а працівників, що обслуговують населення, скорочено не буде. Проте буде зменшено адміністративний персонал і, відповідно, видатки на утримання управлінь Пенсійного фонду.

Мер Нововолинська Віктор Сапожніков нещодавно вкотре прокоментував ситуацію з Пенсійним перед громадою та депутатами:

“Постановою Кабінету Міністрів без погодження з міським головою та громадою було прийнято рішення про те, що центральний офіс буде знаходитися в Іваничах. Ми, відповідно, мягко кажучи, підняли бучу. Тому що вважаємо це необгрунтованим. Хоча нам кажуть: ви нічого не втратите. Ми втратимо до мільйона податків. Тільки від працівників, які можуть бути скорочені – 140 тисяч в рік. Нам також кажуть не хвилюватися і навіть дійшло до того, що заступник міністра дзвонить і пропонує: “Давайте ми назвемо його Нововолинським центром, але центр буде, щоб не міняти Постанову Кабміну, в Іваничах”. Сьогодні говориться так, а завтра все може бути по-іншому. З допомогою громади та депутатів обласної ради, яких ми маємо чотири, нам вдасться це питання зрушити і вирішити, як мені здається, на користь Нововолинська”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця