<

“Я в минулому підполковник, міліція не приїде” – власник авто яке було припарковано навмання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 12.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 6

У п’ятницю, 12-го червня у Нововолинську в районі перехрестя вулиці Святого Володимира і проспекту Дружби був помічений автомобіль, припаркований всупереч правилам дорожнього руху.

Автівка була припаркована на тротуарі, повністю перегороджуючи пішохідну частину вулиці. Сам власник, який відмовився представлятись, повідомив про себе лише те, що він пенсіонер, в минулому підполковник міліції.

“Я в минулому підполковник, міліція не приїде, а припаркував машину так, щоб на неї не світило сонце” – зазначив власник авто.

DSC02180
DSC02186




коментарів: 6
  1. Чому не сфотографувати номера(для доказів) і не викликати ДАІ? Він в минулому підполковник, а є нові люди(які зараз при посадах) і в прокуратурі і в міліції і в суді, які хочуть бачити країну кращою.

        • Якби понти свiтились в темрявi – на Волинi були б бiлi ночi. Ну то й що що колишнiй пiдполковник, на кожного пiдполковника свiй покловник найдеться, давайте тодi всi паркуватись по принципу “В кого бiльший блат”. Тодi пригадавши всi свої зв’язки хтось мiг би заїхати на чужий балкон виходить…

  2. Руки чешуться, файний колір фарби, жалко не було цвяха в кармані, наступного разу буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця