<

Вихованці Нововолинської школи мистецтв стали переможцями обласного конкурсу виконавців на бандурі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 14.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

Перші місця та гран-прі привезли бандуристки Нововолинської школи мистецтв з обласного конкурсу виконавців на бандурі.

У цьому конкурсі брало участь 85 учасників з 22 мистецьких шкіл області, розповідають БУГу. Проходив ІІІ (заключний) тур обласного конкурсу виконавців на бандурі серед учнів мистецьких шкіл на базі Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського Волинської обласної ради 24 березня.

Конкурсанти змагалися у двох номінаціях (бандуристи-вокалісти – 35 конкурсантів, бандуристи-інструменталісти – 50 конкурсантів) та у трьох вікових категоріях.

П’ять найкращих бандуристок приймали участь від Нововолинської школи мистецтв і привезли перші місця – Соломія Мельничук та Софія Шудренко (бандуристи-вокалісти), викладача Кондратюк А.В., Єлизавета Крашеніннікова (дві номінації) викладача Подзізей Е.М., Софія Левкова (бандурист-інструменталіст) викладача Сологуб Н.Л. та гран-прі – Дарина Лозинська (бандурист-інструменталіст) викладача Сологуб Н.Л..

“Це могло здійснитись тільки завдяки великій методичній і творчій роботі викладачів Кондратюк А.В.,Подзізей Е.М., Сологуб Н.Л., при злагодженій співпраці учнів та концертмейстерів Котенко Т.Т. та Войтюк Т.В. Завдяки наполегливості, невтомним репетиціям, віри в перемогу самих вихованців.

Вітаємо з перемогою в цьому непростому конкурсі. Впевненість, бойовий настрій, наполегливість, харизма, прагнення, сила духу і краса тіла, – все вам допомогло дійти до переможного фіналу. Бажаємо ніколи не стояти на місці, завжди чудово проявляти себе і сміливо досягати в цьому житті все, що так для вас важливо. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожного дня!”, – відзначає адміністрація школи.

Єлизавета Крашеніннікова (дві номінації):

Софія Левкова (бандурист-інструменталіст) та гран-прі Дарина Лозинська (бандурист-інструменталіст):

4 з права Софія Шудренко




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця