<

Водієм, який скоїв ДТП зі «швидкою» у Нововолинську, виявився неповнолітній без прав

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 14.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Знайшовся винуватець ДТП із «швидкою» у Нововолинську, яка трапилась  9-го липня близько 3:25 на перехресті вулиць Східна та Заводська.

Нагадаємо, що «швидка» в’їхала в електроопору після зіткнення з позашляховиком. Чергового лікаря екстреної медичної допомоги, який перебував у салоні, госпіталізували. Водій автівки з місця події втік.

«БУГ» повідомляв, що за попередньою інформацією дорожньо-транспортна пригода сталася за участю чорного джипа «Ауді».

Як поінформували у місцевому відділенні поліції, ДТП спричинив неповнолітній мешканець Нововолинська, у якого немає водійського посвідчення.

Щодо нього відкрите кримінальне провадження.

Є також інформація, що рідні винуватця дорожньо-транспортної пригоди готові відшкодувати витрати на лікування потерпілому.




коментарів: 2
  1. Лікування – зрозуміло. А моральну шкоду? Імовірну інвалідність – втрату працездатності? Допомогу при отриманні трудового каліцтва на роботі? Компенсацію і, можливо, регресні виплати до кінця життя?

  2. Шкоду за пошкоджену лінію електропередач винуватцем не відшкодовано. Батько неповнолітнього сказав, що все вже “порешали” з поліцією і відремонтували швидку, збитки Волиньобленерго платити не збирається. Враховуючи, що не зі всіма “порєшали” на сторони чекає судова тяганина, у тому числі і швидку! Ну і звичайно керівництву поліції прийдеться провести службове розслідування щодо даного ДТП. До речі, винуватцю навіть штраф не дали за порушення ПДР, оскільки поліцією навіть адміністративної справи не було заведено. Ось такі у нас реформи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця