<

В Нововолинську тривають громадські обговорення з приводу встановлення нової лінії ламінування на підприємстві «Кроноспан УА»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 18.12.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарі 4

14-го грудня в газеті «Наше місто» опублікували “заяву про наміри” підприємством «Кроноспан УА» технічного переоснащення дільниці по виготовленню ДСП та дільниці ламінування. Мешканці Нововолинська протягом 30-ти днів з дня публікації можуть подавати свої пропозиції та зауваження до проекту.

Проектом передбачено встановлення в існуючій будівлі нової лінії ламінування (КТ-6) типу “С 419”, виробник Siempelkamp, на місці старої (КТ-1), яка підлягає демонтажу. Продуктивність нової лінії 700 тисяч м² ламінованої плити на місяць. Річна потреба в ресурсах: ДСП – 21 600 000 м², теплових – 0, 013 млн. Гкал., витрата електроенергії – 5400 тисяч кВТ на годину на рік.

Повідомляють, що розробляються матеріали оцінки впливу на навколишнє середовище, в яких оцінюється вплив технічного переоснащення на навколишнє середовище. В проектних матеріалах буде проведено аналіз впливу планованої діяльності та оцінка екологічних, соціальних та техногенних факторів відповідно до вимог чинного законодавства, які стосуються безпеки навколишнього середовища.

Передбачається, що планована діяльність не створить негативного впливу  на клімат та мікроклімат у даному районі. Вплив на повітряне середовище при експлуатації об’єкта полягає у викидах забруднюючих речовин в атмосферне повітря від лінії ламінування, – пишуть в “заяві про наміри”.

Пропозиції та зауваження по проектованому об’єкту можна надсилати до загального відділу Нововолинської міської ради, яка знаходиться за адресою проспект Дружби, 27. Контактний номер телефону (03344) 4-12-02.




коментарів: 4
  1. Не хай встановлюють звісно. Нововолинськ розвалюється, роботи не має молодь вимушене втікати за кордон. А всі ці покитькі які гавкають про єкологію, здохніть тварюки. Коли місто тільки будувалося працювало купа підприємств у місто приїжала модь і ніхто ні про які викиди не говорив та головне місто процвітало. А зараз одні злодюги та екоголи засрані. Де ви беретеся уроди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця