<

Усіх жителів Нововолинська, підприємців та керівників установ просять навести лад поблизу своїх обійсть до Дня міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 10.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
235
/ коментарі 4

Під час чергової прес-конференції заступник міського голови Володимир Рожелюк звернувся до усіх жителів міста, підприємців та керівників установ, організацій з проханням навести лад поблизу своїх обійсть та на прилеглих територіях.

Адже, як зауважив він, наближаються визначні дати для української держави – 25 років її незалежності, а також особливі для нас свята, такі як День міста і День шахтаря. Чимало гостей у ці дні відвідуватимуть шахтарський край, тому ошатний вигляд і впорядкованість  – візитівка нашого Нововолинська. Як зазначив Володимир Рожелюк, міська влада, у рамках підготовки до знакових дат, докладає чимало зусиль. На сьогодні завершується асфальтування доріг, поновлюється розмітка, вже закуплено 10 освітлювачів переходів у нічний час, проводиться освітлювання окремих вулиць. Заступник міського голови наголосив, що разом із фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» будується сучасний спортивний майданчик на території НВК «Спеціалізованої школи №1- колегіуму». Працівники житлово-комунальних підприємств оновлюють фасади будинків, обкошують території міста. На завершення прес-конференції Володимир Дмитрович наголосив, що ми усі повинні докладати зусиль для того, аби наше місто завжди було чистим та охайними та берегти те, що вже зроблено, – повідомляє сайт міськради.




коментарів: 4
  1. Питання в лоб, чому до серпня місяця місто було в бурянах по вуха і першого заступника це не цікавило, аж тут згадали про дати, свята та про місто.В бюджеті заложена покоска трави, і тільки в серпні СПОХВАТИЛИСЬ- РОБОТЯГИ-ПЕНСІОНЕРИ

  2. А відповіді не буде-це нижче їхнього достоїнства.*Надо делать бабки!*,як говорив колись Вова Х–ло.Це ж звичка-колись білили *паребрики* до 1Мая і 7Ноября,а тепер білять бордюри до Пасхи і Дня незалежності.Краще,хай дасть відповідь-в скільки обходиться міському бюджету таке радянське оновлення фасадів?Не краще, замість цього робити утеплення? Може пора перевірити це все?

    • Питання зрозуміле,тільки відповідати на нього не варто,якщо людині *там* було так добре.Тільки в ті *добрі* часи Масква грілась українським газом, а у нас Нововолинськ будували з пічним опаленням і прийшов він до нас тільки в 70-х. Так,що проблеми з теплом були,надіюсь зрозуміло?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця