<

У центральній міській бібліотеці Нововолинська відбулося свято-розвага “На гостини до бабусі”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 14.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

До Міжнародного дня сім’ї у центральній міській бібліотеці Нововолинська відбулося свято-розвага “На гостини до бабусі”.

У заході взяли участь учні загальноосвітньої школи №4 та їх бабусі.

20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім’ї, який відзначається щороку 15 травня. Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, чинником стабільності і розвитку культури та історичної спадкоємності поколінь. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут її громадян.

Як розповідає організатор свята бібліотекар Антоніна Костилева ідея присвятити зустріч саме бабусі має своє значення. Адже поряд із мамою і татом у кожного є бабуся – невтомна трудівниця, скарбниця мудрості нашого народу і кожної окремої сім’ї, хранителька звичаїв та обрядів.

Працівниками бібліотеки була підготовлена імпровізована екскурсія до бабусиної світлиці та продемонстроване тематичне слайд-шоу. Про особливості традиційних українських виробів, які зазвичай виготовляли і передавали нащадкам саме жінки розповіла Антоніна Костилева.

Третьокласники із задоволенням розповідали присутнім про важливе значення рідної у їхньому житті людини – бабусі. Старанні учні підготували пісенний подарунок своїм бабусям та подарували їм листівки, які виготовили власними руками.

Присутні бабусі із захопленням та гордістю прислухались до кожного дитячого слова і були приємно здивовані подарунками своїх онуків.

IMG_3400_tn
IMG_3402_tn
IMG_3404_tn
IMG_3411_tn
IMG_3416_tn
IMG_3422_tn
IMG_3427_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця