<

Рятувальники Нововолинська провели заняття для вихованців ЗДО №4

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 19.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

17 квітня рятувальники 5 ДПРЧ м. Нововолинська у рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» навчили вихованців закладу дошкльної освіти №4 м. Нововолинська правил безпеки.

Захід проходив на вулиці де фахівці ДСНС ознайомили дітей з особливостями професії вогнеборців, продемонстрували пожежний автомобіль, пожежно-технічне обладнання, навели приклади його використання в роботі та продемонстрували способи застосування даного обладнання.

З великою цікавістю діти спостерігали за бойовим розгортанням рятувальників в апаратах на стисненому повітрі. Великий інтерес у дітей викликав пожежний автомобіль, який вони оглянули та розпитали рятувальників про труднощі роботи під час виконання завдань за призначенням.

Подібні розважально-навчальні заходи не лише формують у дітей уявлення про професію рятувальника, але й закладають усвідомлення необхідності відповідально ставитись до життя.

Рятувальники нагадали дітям номери телефонів екстренних служб.

Також нововолинські вогнеборці подякували керівництву закладу за допомогу в організації акції, адже головною метою є ознайомлення дітей та дорослих з правилами пожежної безпеки, а також популяризація професії рятувальника.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця