<

У Нововолинську запроваджують соціальну послугу патронату над дитиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:33 | 16.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Таке рішення прийняв виконком 15 червня 2017 року.

Як повідомила начальник служби у справах дітей міськвиконкому Іванна Думич, Нововолинськ є пілотним містом на Волині у запровадженні інноваційної послуги «соціального патронату», – повідомляє сайт міської ради.

Це надає можливість органу опіки та піклування своєчасно вживати заходів щодо захисту дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, шляхом її влаштування в сім”ю професійного патронатного вихователя, на період подолання складних  її батьками, або на період пошуку для дитини усиновителів, піклувальників та прийомних батьків.

Порядок створення та діяльності сім”ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім”ї патронатного вихователя затверджено Постановою КМУ від 16 березня 2017 року №148.

У Нововолинську є подружжя, яке висловило бажання бути патронатними вихователями.

Відповідно до рішення виконкому функції з організації надання такої послуги покладено на міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та службу у справах дітей.




один коментар
  1. нормальні люди своїх дітей не кидають!!! а цей закон повісить безпритульних дітей на людей (медиків дет.поліклініки)яким вони нах… непотрібні,бо вони своїм дітям не можуть дати належне … як це не прикро(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця