<

У Нововолинську відзначать 71-у річницю визволення Волині від фашистських загарбників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:58 | 16.07.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Міський голова Віктор Сапожніков провів робочу нараду з питань підготовки та відзначення у місті 71-ї річниці визволення Волині від фашистських загарбників.

У засіданні взяли участь керівники окремих служб та відділів міськвиконкому. Також був запрошений голова міської організації ветеранів війни та праці Леонід Дудар, котрий вніс свої пропозиції щодо святкування, – повідомляє сайт міської ради.

У ході наради міський голова поставив завдання виробничому управлінню комунального господарства впорядкувати територію біля пам’ятних знаків воїнам другого укріпрайону та воїну-прикордоннику. Учасники обговорили план заходів щодо відзначення цієї дати у Нововолинську.

21 липня, у вівторок, об 11-ій годині представники міської влади та ветерани покладуть квіти до пам’ятних знаків, хвилиною мовчання вшанують пам’ять загиблих у роки Другої світової війни, а також Героїв сьогодення, які віддали свої життя за свободу й незалежність України.

О 12-ій годині у малому залі міського Палацу культури відбудуться урочистості, де згадають події буремного минулого.

Окрім того, упродовж місяця в історичному музеї та бібліотеках міста будуть проводитись тематичні виставки та години пам’яті присвячені подіям визволення України від фашистських загарбників.




коментарів: 2
  1. Чи й не свято. А коли будемо відзначати день визволення Волині від комуністичних окупантів?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця