<

У Нововолинську відбулася зимова навчально-тренувальна школа «Кіокушин-кан Стандарт 2017»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 6.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 2

Упродовж 3-5-го лютого у готельно-ресторанному комплексі «Три бобри», що поблизу Нововолинська, за ініціативи тренера Віталія Нестеровича проходила зимова навчально-тренувальна школа «Кіокушин-кан Стандарт 2017».

Участь у заході взяли команди з Нововолинська, Володимир-Волинського, Тернополя, Брод, Нового Роздолу та Мукачева. В цілому – близько ста учасників, віком від 5 до 57 років.

«Ми двічі на рік проводимо схожі заходи. Цьогоріч приїжджав технічний директор нашої федерації з Дніпропетровська. Мета школи – підготовка до чемпіонату Європи у Берліні. Та Нововолинськ туди не поїде, бо коштів немає», – розповів Віталій Нестерович.

Приблизно 40 учасників успішно здали іспит на свої пояси, а двоє учнів Віталія Нестеровича атестувалися на коричневий пояс

“Планується проведення змагань 26-го лютого, та коштів на їх проведення теж не вистачає”, – зауважив тренер.




коментарів: 2
  1. Вітаю всіх хто пройшов цей захід,особливо учнів яки пройшли кю тести!!!А також подяка батькам за підтримку моральну та фінансову!!!Захід пройшов гарно,на вищому рівні,екзамени були досить тяжкі!!!Всім дякую,з повагою Нестерович В.О.

  2. Ще..Дякую журналістам видання”Буг” за висвітлення цієї непересічної події в українському кіокушин карате,однак хочу зауважити,або швидше уточнити деякі моменти,подані у статті.Протягом багатьох років наша ГО знаходиться на самофінансування за допомогою батьків, небайдужих до карате людей, колишніх учнів.Ми організовуємо і беремо участь у різних заходах.Звичайно допомога міської ради не була і не буде,по мірі можливості,зайвою.Думаґ ,і цього разу буде все добре…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця