<

У Нововолинську триває підготовка до Європейських Днів Добросусідства 2015 триває

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:57 | 10.07.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Заступник міського голови Едуард Савік взяв участь у робочій нараді з питань підготовки та проведення Європейських Днів Добросусідства у 2015 році, яку днями проводив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев.

– Це дуже важливий захід для волинян, який вже десять років проходить на теренах області, – зазначив Сергій Кудрявцев. – Насамперед це потрібно для посилення міжнародної співпраці з Польщею, створення нових проектів, обміну досвідом, – повідомляє сайт міської ради.

На українсько-польському кордоні у районі Крилів-Кречів Дні Добросусідства планують   проводити  23 серпня. Під час наради обговорювали основні організаційні питання  підготовки та проведення заходів. Зокрема, на нараді  йшлося про кошториси, облаштування територій, забезпечення освітлення на визначених місцях, підготовку доріг, заходи безпеки, забезпечення доїзду людей, відкриття віз для перетину кордону, організацію культурних заходів та інше.

Нововолинські спортсмени братимуть участь у спортивних змаганнях, а також будуть представлені виступи творчих колективів міського Палацу культури.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця