<

У Нововолинську просять відремонтувати трасу “Ковель-Жовква”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:09 | 3.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Ремонт ділянки траси Ковель-Жовква, яка проходить через Нововолинськ, місцева рада готова співфінансувати. Про це стало відомо під час позачергової 9 сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 1-го грудня.

Депутат Володимир Кметь озвучив запити, які стосуються ремонту Нововолинскої ділянки траси Ковель-Жовква (Р-15). Так, в межах міста – 8,2 кілометра траси державного значення, яка перебуває на балансі Служби автомобільних доріг. Пише сайт “Волинські новини“.

Представники міської ради просять включити ремонт дороги до переліку робіт з ремонту дорожнього покриття. Також простять нововолинці встановити освітлення на 2,6 кілометра цієї траси.

Виконком Нововолинської міської ради пообіцяв виділити співфінансування на ремонт дороги та її освітлення у розмірі 10 % вартості, згідно наданого кошторису робіт. Депутати підримали запити колеги.




коментарів: 4
  1. а ще коптюку давайте віддамо виконувати роботу….і запечатаємо *авном хорошу справу як завжди.

    • Тільки Коптюку !!!Коптюку !!!Коптюку !!!Коптюку !!!Коптюку !!!Коптюку !!!Коптюку !!! Що ж мер асфальтний за копійки віддав. І ніяких PROZORRO. Коптюку !!!Коптюку !!!Коптюку !!!Коптюку !!!Коптюку !!!

  2. От всі такі розумні! А ви спробуйте з Коптюком посперечатися,коли в нього є власний інтерес,а тоді судіть! А то звикли всі з позакутків кричати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця