<

У Нововолинську прем’єрою вистави «Допоки та віриш» відкрили театральний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:33 | 29.03.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 2

У Нововолинську прем’єрою вистави відомого французького драматурга Іва Жаміака «Допоки та віриш» урочисто відкрили театральний сезон.

Мистецьку подію присвятили Міжнародному дню театру і черговій річниці створення аматорського народного театру «Авантюра», що працює у Палаці культури, – повідомляє Волинське телебачення.

Родзинкою самодіяльного театру «Авантюра» є те, що у ньому немає професійних акторів, але всі вони, без сумніву, талановиті. Режисер Олена Марків – єдина серед учасників аматорського колективу працює за фахом. Решта – педагоги, інженери, менеджери, які після напруженого робочого дня поспішають на арт-терапію та присвячують себе театру.

Свідченням високої майстерності акторів та нагородою за працю стали овації і квіти глядачів та Почесні грамоти Палацу культури з нагоди Міжнародного дня театру.




коментарів: 2
  1. Я ще таких операторів не бачив: вилізти на сцену театру (у даному випадку) під час вистави – це просто “шото с чємта”. Світити в обличчя глядачів як майор НКВД у тридцятих – та запросто! Культура? Не смішіть мої адідаси, кєпку і сємкі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок