<

У Нововолинську хочуть заблокувати виїзд із заправки “Окко” бетонними блокам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:55 | 19.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нововолинський виконком зі свавіллям керівництва автозаправки вирішив боротися бетонними блоками.

До таких заходів влада міста обіцяє вдатися, якщо представники АЗС не відреагують на зауваження, ‒ пише Нововолинський інформаційний портал.

Ще восени мешканці вулиці Чехова скаржились, що авто, які виїжджають із заправки «ОККО» на їхню вулицю, руйнують дорожнє покриття. Виїзд із заправки ‒ просто на Чехова, і тому, кажуть тамтешні жителі, через постійну вібрацію в стінах їхніх будинків навіть з’являються тріщини. Люди бідкалися через постійний шум та світло фар у вікна, тому вимагали встановити спеціальний захисний паркан.

Після інциденту до міста приїхали регіональні представники мережі АЗС із Рівного й ніби знайшли компроміс, проте пізніше надіслали листа із тим, що ми, мовляв, сплачуємо до міського бюджету податки, тому й необхідні роботи нехай виконуються за кошти казни.

У четвер на засіданні виконкому міський голова Віктор Сапожніков запропонував заблокувати виїзд із АЗС «ОККО» бетонними блоками, якщо керівництво мережі АЗС не відреагує найближчим часом.

«Буде виїзд там само, де і в’їзд; можливо, буде судова тяганина, проте бетонні блоки можна зняти в будь-який момент», ‒ сказав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер