<

У Нововолинську 7 одиниць спецтехніки очищали дороги від снігових заметів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 17.03.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарів 7

16-го березня Нововолинськ почало засипати снігом. Вночі на дорогах міста працювала спецтехніка для розчищення заметів.

За словами заступника міського голови Володимира Рожелюка, вночі на дорогах міста було задіяно 7 одиниць снігоочисної техніки, – повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Автошляхи посипали піско-соляною сумішшю з метою  їх утримання у належному стані за таких погодних умов. Працювало 2 посипачі, 2 грейдери та навантажувач. Трактор розчищав тротуари від снігу.

Один посипач працює на дорозі до Благодатного. Для оперативного подолання наслідків снігопаду задіяно техніку «Водоканалу».

Після посипки автошляхи повторно зачищатимуть технікою зі спеціальною щіткою.

Прибиратимуть від снігу  міжквартальну територію та околиці міста.




коментарів: 7
  1. Ужас, як так брехати!!! В 6 ранку їхав на роботу в Володимир..люди про що ви пишете? Переїдьте спочатку кордон(до Европи) пофоткайте там, і порівняйте!! Як вам не стидно таке писати, виїдьте і зараз проїдьтесь пару вулицями і покажіть мені там асфальт?!!!!

  2. Всі знаємо де наш славний живе давайте там йому сніг по саме що є почистемо!!!

    • Ви уважно читаєте?? Це інформація із сайту міської ради. Так відзвітувалося ВУКГ про свою роботу і сайт висвітлив інформацію. А на БУЗі написано для того, щоб мешканці висловили свою думку чи дійсно вони бачать результати роботи. Ми не можемо по всьому місту ходити і перевіряти чи працювали комунальники і як.

  3. Шановна Катерино, як звичайчий читач даного інтернет-ресурсу, я зрозумів (після Вашого уточнення), що дана інформація подана в такому форматі, що її можна зрозуміти по різному (в залежності від уважності читання). Як на мій погляд Вам можливо потрібно подавати інформацію в однозначному форматі, і тоді, як наслідок: “по всьому місту ходити і перевіряти чи працювали комунальники і як” буде власне місцева влада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця