<

У Нововолинському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:36 | 16.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

14-го грудня у Нововолинському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій на замовлення ТзОВ “Скай”, на якому були присутні 15 шукачів роботи. Працює підприємство у галузі парфумерно-косметичної промисловості на давальницькій сировині.

На початку заходу заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Шаравага представила підприємство: історію створення та розвитку, місцезнаходження, транспортну доступність та побажала безробітним знайти гідну роботу, а представнику роботодавця подякувала за плідну співпрацю.

Начальник відділу кадрів підприємства Грицай Ганна ознайомила з наявними вакансіями: апаратник змішування, оператор автоматичних та напівавтоматичних ліній холодно штампувального устаткування, формувальник пенальної косметики, контролер якості продукції та технологічного процесу (хімічне виробництво) та вимогами до претендентів на дані посади, розповіла про розмір заробітної плати, умови праці та соціальні гарантії.

Після проведеної презентації відповіла на запитання, які виникли у присутніх.

У результаті заходу усіх зацікавлених пошукачів роботи запросили на підприємство на екскурсію та індивідуальну співбесіду. 3 особи виявили бажання відвідати роботодавця, щоб ознайомитись з обсягами роботи, пройти стажування та влаштуватись на роботу.

Наталія Шаравага, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Нововолинського МЦЗ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця