<

У Нововолинську зафіксували ще одне вогнище коронавірусу: пацієнтка привезла інфекцію з обласної лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 27.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Мешканка Нововолинська, яка лікувалася у гематологічному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні, там інфікувалася коронавірусом.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Зазначають. що на пасхальні дні  жінка приїхала додому. Після цього знову повернулася у медичний заклад. Через кілька днів ПЛР-тестування підтвердило у неї коронавірусну хворобу. Тож є пересторога, що ланцюжок зараження може піти далі, адже вдома вона спілкувалася з родиною.

На даний період жінка продовжує лікуватися у Боголюбах.

Нагадаємо, що станом на 9:00 годину 27-го квітня у Нововолинську зареєстровано 41 випадок захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно методом ПЛР.

За минулу добу в Нововолинську діагностували  коронавірус  у ще одного медпрацівника.

«Сьогодні 36 людей у нашому місті ще хворіють на коронавірус. Троє  вилікувалися від цієї недуги. На жаль, двоє пацієнтів померли. Сподіваюся, що цього тижня отримаємо від’ємні результати 6-8 людей як таких, котрі одужали»,  – наголосив міський голова Віктор Сапожніков.

Нагадаємо, 24-го квітня в обласній лікарні помер хворий на коронавірус мешканець Нововолинська.

Раніше повідомлялося, що у відділенні гематології Волинської обласної клінічної лікарні коронавірус підтвердили у п’ятьох пацієнтів і шістьох медичних працівників.

26-го квітня стало відомо, про смерть пацієнтки цього відділення у Луцьку, у якої виявили лімфому та супутнє захворювання COVID – 19.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер