<

У Нововолинську на Кроноспані гасили умовну пожежу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 28.09.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

28-го вересня у Нововолинську на підприємстві «Кроноспан» відбулися навчання. Рятувальники вдосконалювали дії з гасіння пожеж та евакуації потерпілих.

Про це БУГу повідомили рятувальники.

На пункт зв’язку частини 5-ї ДПРЧ Нововолинська поступило повідомлення про «пожежу» на складі готової продукції плит ДСП. В ході практичного відпрацювання дій з гасіння пожеж та евакуації потерпілих рятувальники вдосконалювали свою майстерність, тренували чіткість та злагодженість в роботі .

Підприємство ТОВ «Кроноспан УА» є одним з найбільших в Україні виробників листових матеріалів на основі деревини – ламінованих та шліфованих ДСП, плит та постформінгу.

Відповідно до тактичного задуму, внаслідок порушення правил пожежної безпеки виникла пожежа на складі готової продукції плит ДСП. Першочергово до ліквідації надзвичайної ситуації було залучено Добровільну пожежну команду на озброєнні якої є пожежний автомобіль.

Адміністрацією було вжито заходи щодо знеструмлення  на складі готової продукції плит ДСП та приведення в дію автоматичних систем пожежогасіння.

Вогнеборці, що прибули на місце умовної пожежі, провели розвідку в ході якої було виявлено потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та надали першу домедичну допомогу. Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено. Завдяки  цьому, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики підприємства, особливостей зовнішнього протипожежного водопостачання та забезпечення пожежної безпеки на підприємстві ТОВ «Кроноспан УА».

Поставлена мета проведення навчально-тренувальних занять була досягнута оскільки керівники  підрозділів забезпечили вирішення усіх поставлених завдань. Дії персоналу ТОВ «Кроноспан УА» та особового складу 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини були відзначені, як узгоджені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця