<

У нововолинському парку продовжують оновлювати фортецю та планують встановити новий дитячий майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:36 | 2.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 6

У Нововолинську продовжують проводити роботи з оновлення місця відпочинку для дітей- фортеці, що на території парку. Тут уже з’явилися нові лавочки.

Виробниче управління комунального господарства у Нововолинському парку культури та відпочинку здійснює роботи щодо його реконструкції.

Як повідомили на сторінці ВУКГ у фейсбуці, відбулося оновлення фортець. Найближчим часом планують також встановити новий дитячий майданчик на території парку.

“Загалом реконструкція пожвавить наш парк, сприятиме покращенню іміджу міста, позитивно впливатиме на розвиток дітей, їх здоров’я та настрій. А от бажаючих розпивати алкоголь і справляти нужду у невідведених для цього місцях, наполегливо просимо не заходити! ВУКГ робить усе можливе для збереження технічного та санітарного стану не тільки парку, а й для цілого міста вцілому. То ж сподіваємося на Ваше розуміння, підтримку та бережне ставлення до надбань міста”, – йдеться у повідомленні.

Висаджені дерева та оновлена фортеця: як виглядає парк у Нововолинську




коментарів: 6
  1. Як на мене,марно витрачені кошти,це щоб комфортнішше було справляти нужду,чи колотися? Там потрібно ставити охорону,чи камери,інакше обісруть,поламають,розмалюють,закидають шприцами. Дітям там небезпечно..

  2. та Боже люди,коли ничого не робили з цим парком ви все нили що “йойоойой,нічого не роблять”,а зараз що,починають щось змінювати,а вам далі все не так.Можливо ви вже почнетн цінувати людську працю,чи як?

  3. Я був сьогодні там. І що ви думаєте?? Там хтось наср…ав!! Якщо зробиться ремонт і кинеться на призволяще – буде ПРИТОН для алкашів та наркоманів! Місце шикарне! є лавочки де можна сидіти кругом і наливати… Треба СВТІЛО! І ВІДЕОНАГЛЯД! Інакше толку з вашої затії ніякої….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця