<

У навчальних закладах Нововолинська оголошено карантин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 23.01.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

 Із 23 січня по 05 лютого припинено навчально-виховний процес у школах, дитячих садочках та позашкільних закладах  міста й селища. Вимушені канікули триватимуть 14 днів. Про це повідомляється  у розпорядженні міського голови «Про запровадження протиепідемічних та  профілактичних заходів на території міста».

За даними доповідної записки головного лікаря центральної міської лікарні Мороза В.В. та головного державного санітарного лікаря міста Мельника В.О., починаючи з 3-го тижня епідсезону захворюваності на грип та ГРВІ 2015-2016 років(15.01. – 21.01.), в місті Нововолинську та селищі Жовтневому спостерігається підвищення захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції дорослого та дитячого населення, в порівнянні з попереднім тижнем захворюваність зросла в 1,4 рази, що свідчить про стрімкий початок епідемічного процесу з ознаками епідемії, – пише сайт міської ради.

«На 3-му тижні епідсезону захворюваності на грип та ГРВІ за медичною допомогою щоденно звертаються з ознаками хвороби в середньому по 78 осіб. За розрахунками – захворюваність на початок наступного тижня, за якою оцінюється рівень ГРВІ та грипу, досягне 109 випадків на 10 тис. населення і перейде епідемічний поріг(для 4-го тижня 107 випадків). За віковими категоріями населення захворювання розподіляються наступним чином – 51% діти і підлітки, 49% – дорослі. Станом на 22.01.2016 року в школах міста відсутні близько 782 учні, що становить 13%, в окремих навчальних закладах відсоток відсутніх становить 20% – школа №6, школа №9 – 21%, в дитячих дошкільних закладах відсоток відсутніх від 30% до 40%. Тенденція до збільшення кількості відсутніх дітей спостерігається протягом усього тижня», – йдеться у  документі.

Згідно з розпорядженням міського голови  обмежено масові видовища, навчальні та розважальні заходи для дітей і підлітків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця