<

У Фелічіті в Нововолинську з’явився новий просторий зал з дитячим куточком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 25.06.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
76
/ коментарі 2

Ресторан-піцерія італійської кухні «Фелічіта» у Нововолинську порадував своїх відвідувачів новим просторим та затишним залом. Для маленьких гостей в закладі з’явився дитячий куточок. Тут можна буде розділити особливі події з близькими, є спеціальне банкетне меню. Піцерія дарує своїм гостям з нагоди відкриття нового залу 20% знижку на святкування Дня народження.

Нововолинська Фелічіта є одним із закладів мережі ресторанів Гранд Персона, яка працює з 2015 року. Перша піцерія мережі з’явилася 16 років тому в Луцьку та гості дізналися, яка на смак справжня італійська піца. Смакувати нею можуть і мешканці Нововолинська в закладі на бульварі Шевченка.

Справжній вогонь! Справжня піца!

За чотири роки роботи Фелічіти в Нововолинську прислухалися до побажань відвідувачів та вирішили розширити піцерію. У червні з’явився новий зал, в якому продумано все для комфорту гостей – простір, затишок та прохолода у спекотні дні і дитячий куточок.

“Неодноразово куштували піцу в Італії, були в піцерії «Фелічіта» в Луцьку та виникло бажання, щоб для того, аби насолодитися смаком італійської кухні, не потрібно було нікуди їхати. Так з’явився заклад у Нововолинську, – говорить директор закладу Олена Трофимович, – Ми зобов’язані відповідати рівню закладів мережі Гранд Персона. Тому ставимо перед собою ціль дарувати гостям не лише смачні страви, а й сервіс та високий рівень обслуговування. Завжди прагнемо розвиватися та зростати”.

Фелічіта зустрічає гостей у Луцьку, Буковелі, Шацьку та Нововолинську. Тут пропонують страви італійської кухні. А піца готується в дров’яній печі. Кожен відвідувач може спостерігати за роботою піцайоло – від вимішування тіста до безпосередньої подачі страви на тарілку. 

Процес приготування та випікання – клопіткий, адже температура в печі сягає високих градусів, завдяки вогню піца готується швидко. Майстерність піцейол, тонке тісто зі скоринкою, смачна начинка – так за 2-3 хвилини ароматна італійська страва потрапляє до відвідувачів.

Крім справжньої італійської піци в Фелічіті є паста власного виробництвах з твердих сортів пшениці. Є італійське джелато – натуральне морозиво, зроблене вручну та інші страви італійської кухні.

Фелічіта в Нововолинську проводить майстер-класи для діток. Малечі подобається готувати влосноруч піцу, а потім нею смакувати. На святкування Дня народження або інші події можна замовити такі оригінальні розваги для діток.

Відвідувачі Фелічіти вподобали смак справжньої італійської піци. Оцінили його гості не лише з Нововолинська та інших міст, а й іноземці. Особливо відчувають атмосферу рідної країни італійці.




коментарів: 2
  1. Дуже тішить що у Нововолинську є заклад такого високого рівня, який постійно розвивається і дбає про комфорт своїх гостей. Новий просторий зал з дитячою кімнатою та вишуканим інтер’єром є ще одним підтвердженням цьому. Смачна кухня, високий професіоналізм персоналу, затишок це все про #Фелічіта Нововолинськ. До Вас хочеться повертатися!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця