<

У дитсадку Нововолинська може запрацювати басейн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:02 | 6.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Відновити басейн у дитячому садочку Нововолинська – з таким проханням звернулися свого часу педагогічний колектив та батьки дошкільного закладу №9. Обговорили це питання вчергове і під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» 3 травня у програмі «Запитай у депутата», де гостем студії був депутат Верховної Ради Ігор Гузь.

Відповідаючи на запитання глядачів, де ще у Володимирі-Волинському та Нововолинську, окрім уже встановлених, можна облаштувати дитячі майданчики, яких з нетерпінням чекають і батьки, і малеча, парламентар розповів, що всі пропозиції – на опрацюванні в його команди, до кожного звернення – індивідуальний підхід. Крім того, він зауважив, що серед пріоритетів щодо розвитку інфраструктури закладів дошкілля, за доцільне вважає відновити басейн у ДНЗ № 9, який уже кілька десятків років не працює.

 «У Нововолинську – єдиний дитячий садок, де колись працював басейн, а зараз він потребує відновлення. Хотів би взятися за цю справу, щоб діти мали, де займатися плаванням. І це не тому, що у мене власне хобі – плавати. Якщо він був і працював раніше, його треба відновити. Буду про це говорити з міським головою», – сказав Гузь.

До слова, він відвідав особисто усі 9 дошкільних закладів у Нововолинську, зустрівся з трудовими колективами, активними батьківськими групами. Останні дві такі зустрічі відбулися днями у ДНЗ №№ 1, 7.  Парламентар не лише розповів про свою роботу, але й вислухав проблеми і пропозиції щодо розвитку кожного конкретного навчального закладу. Серед них – ремонт фасадів, будівництво або ж реконструкція павільйонних, дитячих майданчиків, ремонт даху, а також педагогічні колективи нарікали на несправедливо низьку заробітну плату й відсутність її перерахунку у порівнянні, наприклад, із вчителями шкіл.

Нагадаємо, депутат спільно з міською владою у Нововолинську завершать процес із заміни, де це ще потрібно, усіх старих вікон і дверей на нові у дитсадках. Торік, на енергозаходи у дошкільні заклади шахтарського міста спрямували із «соцеконому» майже 1, 6 мільйона гривень.

https://www.facebook.com/igor.guz/videos/2463519263673824/




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця