<

У день боротьби з раком жителька Нововолинська просить допомоги, щоб подолати недугу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 4.02.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

4-го лютого – Всесвітній день боротьби з раком. Онкохвора мешканка Нововолинська Тетяна Куценко вкотре просить у небайдужих допомоги, щоб придбати дороговартісні препарати для боротьби з 4 стадією раку молочної залози.

Про це вона пише на своїй сторінці у фейсбуці.

“4 лютого – всесвітній день боротьби з раком! мені чогось дуже сумно, цифра 4 нагадує про 4 стадію, останню, яка вважається невиліковною. Я плачу, я згадую усіх жінок, з ким я останні роки моєї боротьби спілкувалася, ця біль втрати ні рідним, ні дітям, ні батькам ніколи ніде не дінеться. Рак це одна ВЕЛИКА БІДА для усіх людей на Землі. Але я дуже вірю, що настане день, коли все-таки буде повна ПЕРЕМОГА над цією хворобою, і вона буде лікуватися як ГРВІ і не більше. Шкода ,що зараз онкологія в світі – це замкнуте коло бізнесу дорогих платних клінік та шалено дорогих ліків і величезна кількість звернень допомогти у фейсбуці!”, – пише Тетяна.

Нагадаємо, у жінки 4 остання стадія з множинними метастазами в легені і печінці. Але завдяки препарату “Ібранс”, метастази зникли по описам КТ чисто, але по опису ПЕТ КТ є підозра на метастаз в кістці суглобу.

Тетяна Куценко закінчую 29 курс. Ціна тільки Ібрансу в середньому 40 000 грн на місяць.

“Маю двох неповнолітніх доньок…Але держава мені допомагати не буде, не закуплять такі ліки вони.

Завтра буде відомо, коли їхати на сцинтіграфію костей, тому, що є підозра. Але я вірю ,що все буде добре завдяки людям ,що вірять у мене і підтримують”, – додає жінка.

Щоб підтримати Тетяну Куценок і подарувати їй можливість бачити, як ростуть її доньки, переказуйте кошти за реквізитами:

Картка Приватбанку: 5168 7574 0887 1814

або 5168 7551 0664 1083 Куценко Тетяна Валеріївна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця