<

У Благодатному відбувся творчий музичний вечір Сергія Клима з Харкова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:03 | 29.01.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
459
/ Коментарі відсутні

28-го січня у селищі Благодатне відбувся благодійний творчий музичний вечір. До Будинку культури завітав музикант та композитор-переселенець з Харкова Сергій Клим з сольним концертом. За ініціативи працівників закладу, усі зібрані кошти будуть передані для ЗСУ.

Сергій Клим, уродженець Харкова, виступив перед публікою разом зі своєю дружиною на бек-вокалі. Війна сколихнула життя подружжя, які мусили виїхати з рідного міста та почати новий шлях у зовсім новому середовищі.

«На Волині живуть найдобріші люди, тому ми приїхали саме сюди. Дякую за доброту, за сердечність. Напевно, я буду прагнути знайти тут свій новий дім», – повідомив Сергій.

Під час виступу звучали авторські та каверні пісні, серед яких відомі «Не твоя війна» Океану Ельзи, «Старі фотографії» Скрябіна, «8 колір» Мотор’Ролли та «Добрий ранок Україна».

На думку сім’ї, співати під час таких страшних подій, які відбуваються в нашій країні, це нормально. Навпаки, вони хочуть дужче долучитися до цього процесу, підтримувати українців та зробити їх ще більш незламними. 

«На наших концертах завжди є скриньки благодійності. Ми збираємо кошти для наших захисників, а організація, в якій ми виступаємо, бере на себе обов’язок передати гроші окремій бригаді, волонтеру чи конкретному колективу військових. Ми намагаємося розвивати свої вміння у воєнний час і бути максимум корисними в тому, де ми можемо», – сказала Оксана, дружина музиканта.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер