<

Торгівля у нововолинському ДЮЦі: депутати дозволили «гастролерам» орендувати приміщення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 27.12.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Депутат від ВО «Свобода» Вадим Киричук звернувся до обранців народу на сесії Нововолинської міської ради з тим, щоб припинити торгівлю у Центрі дитячо-юнацької творчості.

«Я розумію, що ДЮЦ має якось виживати, але прошу дане приміщення не здавати «гастролерам», які торгують там одягом. Хай продають, нема проблем, але не в ДЮЦі», – зазначив «свободівець». Хоч підняте питання не нове, але актуальне. У фойє Центру час від часу завозять товар підприємці інших областей. Однак депутати, виявляється, не проти, щоб «зальотні» продавці заробляли в освіті, культурі і так далі.

«Ми відмовимо «гастролерам», але що на те скажуть наші люди. Давайте ви зробіть дешевше. Думаєте, хоч один наш підприємець погодився б. Якщо бідна наша людина може купити товар, тоді чого її обмежувати, а культура або освіта повинна не заробляти», – висловив свою точку зору Віктор Сапожніков.

Як розповів заступник мера Андрій Сторонський, надходження від оренди становили порядку 30-40 тисяч, за які купували нову апаратуру, тюлі, штори. Це, фактично, єдині фінансові джерела надходження для організації. Кошти централізовано надходять на рахунок ДЮЦу через бухгалтерію управління і використовуються у вирішенні господарських потреб.




коментарів: 2
  1. І не тільки торгівля. А й зоопарки із демонстрацією мавпочок та крокодилів. Часто-густо обслуговуючий персонал там і живе, ходить у дитячий, перепрошую, клозет і готує собі їжу у стінах ЦДЮТу. Одного разу, по моїй заяві, прокуратура була припинила це неподобство… Там іще була відкрита кримінальна справа на директорку, яка тримала гроші за оренду приміщень, у сейфі. Не здавши їх у бухгалтерію міськВНО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця