<

Тепер математику та українську мову в нововолинській школі вивчатимуть за технологією Smart Kids

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:44 | 14.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Уже 173 класи початкової школи по всій України використовують у навчально-виховному процесі сучасні освітні технології Smart Kids. Це число постійно збільшується. Так, нещодавно до проекту «Розумники» приєдналося ще сім класів – у Луцьку та Нововолинську.

Тепер математику та українську мову за технологією Smart Kids вивчатимуть учні Луцької ЗОШ №4, 14, 24, а також Нововолинського колегіуму №1, – повідомляють Тм Розумники.

11 і 12 травня під час робочої поїздки генеральний директор видавництва Олександр Кохан та комерційний директор Василь Рилєєв презентували проект «Розумники» для учителів, директорів навчальних закладів Луцька і Нововолинська та для батьків учнів.

Усе частіше ініціатива щодо участі у проекті «Розумники» належить саме батькам школярів чи майбутніх першокласників. Вони спочатку встановлюють навчальні ігри на домашньому пристрої, а побачивши зацікавлення дітей та позитивні результати інтерактивного навчання – пропонують використовувати цю технологію на уроках в освітньому закладі.

Зауважимо, що інноваційний підхід – із застосуванням мультимедійних, комп’ютерних засобів, електронних інтерактивних програм (ігор), створених відповідно до шкільної програми – відмінно поєднується з традиційним навчанням. Завдяки розробкам українського мультимедійного видавництва «Розумники» теми з базових предметів початкової школи стають ще цікавішими та доступними для сприйняття. А це дозволяє дітям здобувати глибокі й міцні знання.




один коментар
  1. бажаю успіхів у навчанні. технології нас оточують всюди, тож чому б не використати їх задля освітньої мети?) гарна ініціатива

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця