<

Табір «Прикодонник» готується зустрічати дітей на літній відпочинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:27 | 14.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
17
/ коментарі 4

 Заміський дитячий табір «Прикодонник» готується зустрічати дітей на літній відпочинок. Утім, його відкриттю передує ще чимало роботи. У Нововолинській міській раді відбулася нарада, де обговорили, хто і як допомагатиме з облаштуванням оздоровчого закладу.

 Дитячому табору відпочинку «Прикордонник» уже 35 років. За період свого існування він переживав різні етапи – був навіть на межі закриття. Утім, завдяки згуртованим силам громадськості й міської влади його вдається тримати на плаву. Більше того – щороку на підтримку оздоровчого закладу намагаються виділяти додаткові кошти. Тож знову перед початком літнього сезону міський голова Віктор Сапожніков звернувся до керівників підприємств Нововолинська, аби ті допомогли підготувати табір до відкриття – чи то матеріально, чи відремонтувати літні будиночки силами працівників, – пише сайт Нововолинськ.

 Торік завдяки допомозі керівників підприємств міста та коштам Фонду соціального страхування у «Прикордоннику» оздоровили 700 дітей,  -розповідає  головний спеціаліст управління освіти Зоя Куцик. Частково витрати на утримання дітей, зокрема пільгових категорій, покривав міський бюджет. Перебування решти відпочивальників оплачував Фонд.

 Літній сезон 2015 у таборі стартуватиме уже із новим керівництвом. Директором «Прикордонника» призначили педагога Ларису Вознюк. Нова очільниця закладу вже ознайомилася із робочтим місцем та окреслила пріоритетні нампрямки діяльності табору на майбутнє. Присутнім на нараді озвучила перелік обєктів, з ремонтом яких, сподівається, допоможуть керівники підприємств.

 Цьогоріч у «Прикордоннику» відкриють три зміни: дві оздоровчих тривалістю 21 день та одну відпочинкову – 14 днів. Для перших відпочивальників дитячий табір відчинить двері вже з 11 червня. 




коментарів: 4
  1. Це яскравий показник наполегивої конкретної та цільоспрямованої праці міського голови та депутатів з якісного проведення літнього оздоровлення наших дітей та шкільної молоді! Владі-наша подяка!

  2. Віктору Борисовичу Сапожнікову – честь і хвала за сумлінну роботу! Попри війну та негаразди в державі, він лишається на своєму місці і не словами, а ділом дбає про Нововолинськ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця