<

Судитимуть поліцейського, який у Нововолинську на блокпосту збив двох людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 29.12.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2369
/ Коментарі відсутні

Судитимуть правоохоронця, який у липні цього року на блокпості у Нововолинську наїхав на офіцера та нацгвардійця. Йому загрожує до десяти років за ґратами. 

Про це повідомили у Територіальному управлінні ДБР, розташованому в Львові, пише ВСН.

“Як встановило слідство, водій проявив неуважність та злочинну недбалість, не стежив за дорожньою обстановкою, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував перешкоду попереду – транспортний засіб, який саме проходив перевірку на тимчасовому блокпості. При спробі об’їхати автомобіль, він виїхав на узбіччя, де й наїхав на двох людей. Далі авто наїхало на бетонну опору, внаслідок чого травми середньої важкості отримав пасажир автівки”, – повідомили у ДБР. 

Тож водія обвинувачують в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб та середньої тяжкості тілесні ушкодженння. Йому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.  

“Правоохоронця звільнили з правоохоронних органів, він перебуває під домашнім арештом”, – додали у ДБР.

Нагадаємо, 27-го липня на в’їзді у Нововолинськ сталася смертельна ДТП – автомобіль збив людей на блокпосту, двоє людей загинули. За кермом був поліцейський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця