<

Студія «LogoHome» в Нововолинську запрошує діток 2-6 років на розвиваючі заняття та майбутніх першокласників в групи підготовки до школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 10.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
448
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську працює дитяча студія розвитку «LogoHome». Для діток від 2-х років – розвиваючі заняття, послуги логопеда, «кава-няні» та «сова-няні», заняття за допомогою різноманітних психологічних методик. З 12:00 до 18:00 працює група продовженого дня для школярів, де з дітками займаються та роблять домашнє завдання.

Студія розвитку «LogoHome» знаходиться у колишньому садочку за адресою вулиця Кауркова, 39 а (на мікрорайоні Шахтарському). Різноманітні заняття проходять щодня.

Діяльність центру спрямована на гармонійний і всебічний розвиток малюка. Батьки мають можливість привести на розвиваючі заняття діток вже від 2-х років. 

Заняття на загальний розвиток проходять в різних вікових групах:

  • з 10:00 до 12:00 для діток, віком 2-3 роки ;
  • з 14:00 до 16:00 для діток, віком 4-5 років;
  • з 16:00 до 18:00 для діток, віком 5-6 років.

Три рази в тиждень працюють групи підготовки до школи для майбутніх першокласників, з 17:00 до 19:00.

Для дітей 5-12 років є група Гімнастика для мозку, де заняття спрямовані на розвиток логіки, пам’яті та уваги. Проводить їх психолог.

Кожне заняття включає в себе ігри та завдання, що відповідають певному віку дітей і впливають на розвиток різних психічних процесів. Використовують також уроки англійської.  Дитина таким чином збагачує свій мовний запас слів не тільки рідної, а й іноземної мови.

У «LogoHome» проводиться набір дітей в групу з вивчення англійської мови. Приймають дошкільнят та учнів молодших класів.

З 1-го вересня діють групи продовженого дня з 12:00 до 18:00Після школи батьки можуть привести дитину, де з нею будуть робити домашні заняття та розвиваючі завдання, також буде відведений час для дозвілля.

У студії є два логопедичних кабінети. Якщо батьки хочуть впевнитись у тому, що мовленнєвий розвиток малюка відповідає нормі, можна звернутися в центр для консультації та повної діагностики.

На первинній консультації логопед проводить огляд і виявляє проблеми, які є у дитини, розробляє індивідуальну програму для їх усунення. Логопед дає рекомендації і для батьків, щоб розуміти як правильно спілкуватися з дитиною і які вправи необхідно робити, щоб закріплювати отримані навички після занять.

Консультація дитячого психолога. Спеціаліст допоможе розібратися в причинах емоційних складнощів дитини, проблемах у навчанні, спілкуванні з однолітками та дорослими.

Вперше в нашому місті дитяча студія «LogoHome» пропонує послуги “Кава-няня” та “Сова-няня”. Це новий формат турботи, допомога сучасним батькам, які завжди попереду. Студія надає можливість денного та вечірнього погодинного перебування ваших діток віком від  1,5 до 7 років під наглядом спеціалістів, тривалістю від однієї до 4-х годин.

Щоб дитина навчилася самостійно висловлювати свої почуття, потреби та мотивацію своєї поведінки, діяльності і спілкування, необхідні для її повноцінного розвитку та пристосування до навколишнього середовища у «LogoHome» діє сенсорна терапія та арт-терапія.

Вона являє собою індивідуальний підхід до кожної дитини, націлений на збудження процесів, під час якого нервова система людини отримує інформацію від рецепторів всіх почуттів (дотик, вестибулярний апарат, відчуття тіла, нюх, зір, слух, смак). Через розвиток сенсорики дитині дають механізм пізнання усього світу. Арт-терапія націлена на розвиток дрібної моторики, творчості, спілкування та проникає у найглибші глибинки внутрішнього світу дитини.

Для розвитку діток у студії використовують різноманітні психологічні методики.

Мозочкова стимуляція – заняття, які направлені на активацію мозочка для покращення пам’яті, концентрації, уваги, координації не тільки дітей, а й дорослих! Проводять індивідуальні заняття тривалістю 30 хвилин.

«LogoHome» друга в області з надання послуг Томатіс терапії! Це нейросенсорна слухова стимуляція мозку, яка застосовується при: важкості навчання та мовних порушеннях; порушення уваги; емоційних порушеннях (депресії і т.д.); психомоторних порушеннях; для розвитку та покращення самопочуття; покращення голосу та музичного слуху; підготовки до пологів; вивчення іноземних мов.

Окрім того в студії розвитку застосовують методики Монтессорі, Глена Домана, Нікітіних.

Для батьків та дітей у «LogoHome» проводяться різні семінари, тренінги та майстер-класи з дослідження дитячо-батьківських стосунків, усвідомлення ролі батьків у становленні особистості дитини тощо.

На вихідних є можливість проводити дитячі дні народження. Діти можуть провести гарно час в ігровій кімнаті та прийняти участь в цікавих майстер-класах.

У студії «LOGOhome» працюють дипломовані спеціалісти-психологи. Центр є інклюзивним, тому на навчання та розвиток запрошують усіх без виключення діток.

За детальною інформацією звертатися за номерами телефону 098 609 18 97 та 098 224 29 27.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця