<

Дитячій студії «LogoHome» у Нововолинську виповнився рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 3.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
57
/ Коментарі відсутні

Рік у Нововолинську працює дитяча студія розвитку «LogoHome».  Для діток від 2-х років – розвиваючі заняття, послуги логопеда, підготовка до школи, для діток з особливими потребами – сучасні та ефективні психологічні методики, а ще – група продовженого дня, «сова-няня», англійська з 4-х років та різноманітні святкування. Протягом року багато дітей навчалися та розвивалися в «LogoHome» і не лише з Нововолинська.

Засновник студії  Оксана Кравчук розповіла, що спрямована діяльність центру на гармонійний і всебічний розвиток малюка. За рік – багато досягнень. Студію відвідують діти з Нововолинська, Іваничіського, Турійського, Володимир-Волинського району та міста.

Заняття націлені на загальний розвиток дітей. Спеціалізуємося на мовленєвому розвитку. Абсолютно всі дітки можуть відвідувати студію. Для дітей з особливими потребами використовуємо ефективні методики», – зазначає Оксана.

У студії «LogoHome» працюють спеціалізовані фахівці з педагогічною освітою, є логопед та психолог. Педагоги постійно підвищують свою кваліфікацію, відвідують тренінги та семінари.

Розвиваючі заняття для діток від 2 до 6 років спрямовані на загальний розвиток та стимулювання мовлення.

У студії є логопедичний кабінет. Якщо батьки хочуть впевнитись у тому, що мовленнєвий розвиток малюка відповідає нормі, можна звернутися для консультації та повної діагностики.

«LogoHome»другі в області по Томатіс терапії. Це нейрослухова стимуляція, яка дає позитивну динаміку. Застосовується при: важкості навчання, мовних та емоційних порушеннях; порушеннях уваги; психомоторних порушеннях; для розвитку та покращення самопочуття; покращення голосу та музичного слуху; підготовки до пологів; вивчення іноземних мов.

Засновниця студії розповідає, що Томатіс терапія дає дуже хороші результати. Це унікальна методика, яку підтримують провідні спеціалісти Львова, Києва, Харкова. Щоб переконатися в цьому, не потрібно нікуди їхати.

Серед успішних та дієвих методик, які використовують в студії «LogoHome» це і мозочкова стимуляція – заняття, які направлені на активацію мозочка для покращення пам’яті, концентрації уваги, координації та гімнастика для мозгу на розвиток логіки, з елементами нейробіки (робота з пальчиками), щоб односчасно задіювати до роботи дві півкулі головного мозку.

У студії розвитку навчають грі в шахи. Заняття тривають годину, для діток віком від 5 років. Навчання шахам виконує декілька функцій у розвитку дитини:  пізнавальну, виховну, фізичну та корекційну. Гра в шахи вчить думати, запам’ятовувати, порівнювати, передбачати результати своєї діяльності, розвиває логічне мислення, допомагає гіперактивному малюку стати спокійнішим, врівноваженим.

Унікальна в Нововолинську послуга “Сова няня” – допомога для батьків, які не мають на кого лишити дитину. В студії пропонують вечірній догляд діток 2 – 7 років  з 18: до 22:00 щодня, крім неділі.

У «LogoHome» проводяться заняття по підготовці дітей до школи. Йдучи до 1-го класу, дитина повинна вміти зв’язно розповісти про себе, використовуючи запитання, мати математичні знання і орієнтацію у просторі, розвинуту логіку та увагу, грамоту та розвиток мовлення, навички письма. Спеціалісти студії розвитку забезпечують повноцінну підготовку дитини до нового етапу в житті.

Увесь навчальний рік діяла група продовженого дня з 12:00 до 18:00. Після школи батьки приводили дитину в «LogoHome», де з нею робили домашні завдання, творчі заняття та цікаво прводили дозвілля. У хорошу погоду – прогулянки. У групі не більше 6 дітей. З кожним школярем працюють індивідуально, спеціалісти дивляться, на що потрібно більше звернути увагу, бо хтось краще читає, хтось – пише.

На час літніх канікул замість групи продовженого дня буде працювати літній табір для діток віком від 4 років. У групі – не більше 8 дітей. З липня батьки можуть привести дитину з 13:00 до 18:00 в «LogoHome».

У студії також є заняття англійської мови для дітей 4-7 років.

Протягом року існування дитячої студії розвитку, хтось одночасно відідував різні групи; продовженого дня, вивчав англійську, ходив на заняття з мозочкової стимуляції. На свята для діток влаштовували тематичні заходи. У студії «LogoHome» святкували дні народження.

1-го червня дитячій студії «LogoHome» виповнився рік. Навчання закінчили перші випускники, яких педагоги студії готували до школи.

Для діток влаштували свято та вручили дипломи. Батьки привітали та подякували «LogoHome» за те, що виховали та навчили їхніх діток.

«Дитині дуже подобається відвідувати студію. Ми їздили тричі в тиждень на заняття з Литовежа. Син навчився читати писати, розв‘язує приклади та задачі, вдома не маю ніяких проблем. Записалися ще на англійську. Дитина йде в перший клас і я впевнена, що вона готова до школи», – розповідає мама Олександра.

Оксана Кравчук висловила вдячність всім за рік роботи «LogoHome». Їхня ціль – це постійний розвиток та створення умов для всебічного розвитку та щасливого дитинства маленьких відвідувачів студії.

“Ми завжди стараємося розвиватися, підвищувати свої професійні навички, прагнемо бути кращими та на вищому рівні. Дякую всім за віру в нас, своїм спеціалістам – за плідну працю і любов до роботи, батькам та дітям – за довіру, рідним і близьким – за підтримку, управлінню освіти за можливість орендувати приміщення”, – зазначає Оксана.

Колектив дитячої студії розвитку «LogoHome»

Студія розвитку «LogoHome» чекає на діток. Розташована у приміщенні міжшкільного навчально-виробничого комбінату за адресою вулиця Кауркова, 39 а (на мікрорайоні Шахтарському). 

За детальною інформацією можна звертатися за номерами телефону 098 224 29 27 та 098 609 18 97.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця