<

Стан доріг у Нововолинську не найкращий. Начальник ВУКГ запрошує на роботу незадоволених водіїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 16.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
6
/ коментарів 16

16-го січня, за словами водіїв, проїжджі дороги у Нововолинську перебувають у не найкращому стані. Нормальному пересуванню заважає сніг перемішаний із піском, а також слизький асфальт, якого по місту вистачає. Люди вважають, що Виробниче управління комунального господарства працює не надто активно. Представники управління цей факт заперечують.

Також зауважують пішоходи, що не зручно переходити дорогу, яка вкрита піском перемішаним із снігом. Критична ситуація з “зебрами”, доступ до них у деяких місцях перекритий кучугурами. Видно, що тротуар посипаний піщано-сольовою сумішшю, але небезпечні місця є у дворах, слизькі ділянки залишились біля під’їздів.

Нововолинці знають, що на зимовий період із міського бюджету виділяють кошти, але на сьогоднішній день люди помічають нерозчищені дороги, а посипають їх піском і сіллю лише у небезпечних місцях.

Мешканці 5-го мікрорайону особливо скаржаться на дорогу від магазину “Куба” до магазину “Смак”, де поруч знаходиться філія НЦМЛ. Ця місцевість дуже слизька, ситуація є аварійною, сьогодні через це там зіткнулось три автомобілі.

Інтернет-видання “Буг” поцікавилось думкою публічних людей Нововолинська про стан проїжджих частин у місті.

Депутат Нововолинської міської ради Сергій Семенюк вражений та незадоволений. За його думкою піщано-сольова суміш на дорогах працює лише при температурі +2 градуси. У морози вона не вступає у дію. В поганому стані знаходиться і тротуар.

“Все що я говорю у виконкомі, немає сенсу. Жодним чином Володимир Рожелюк, заступник міського голови не реагує на звернення. Коли йому кажеш, що дороги не посипані піском і сіллю – він заперечує, розповідає, що таку роботу здійснюють. На виїзді з Нововолинська (а саме на повороті шахти №3) утворився суцільний каток, зупинити автомобіль на ньому нереально, гальмуючи одразу вилітаєш на трасу. Отже, ситуація аварійна.

Це питання будемо обов’язково піднімати на сесії міськради.”, – додав Сергій Семенюк.

Депутат Волинської обласної ради Борис Бабійчук зауважень до нововолинських доріг немає. На його думку вони розчищені та добре посипані сіллю і піском. Утворена “каша”  із піщано-сольової суміші залежить від погодних умов, тобто така ситуація нормальна. Але додав депутат, що не розчищена від снігу траса до Луцька.

Начальник Нововолинського виробничого управління комунального господарства Артем Жигалюк зазначає, що за останні дні випала велика кількість снігу, але незважаючи на те, що були вихідні та свята, управління працювало вдень і вночі. Сьогодні зранку, 16-го січня комунальники приступили до роботи у звичайному режимі. Для того щоб дорога не була слизькою її регулярно посипають піщано-сольовою сумішшю. Цей реагент працює, але впродовж дня перемішується з снігом, об’єм якого чималий. Допомагають утворити цю “кашу” самі ж автомобілі.

“Вже на вечір працівники управління знову залучать до роботи техніку, яка буде очищати дороги, ліквідувати сніг перемішаний із реагентом. Немає можливості працювати над цим вдень, так як заважає транспорт, який пересувається по місту” – розповів Артем Жигалюк.

Начальник ВУКГ також додав, що всі дороги на вихідних були добре розчищені, громадський транспорт рухався без перебоїв. Якби були проблеми, водії маршруток одразу ж би повідомляли. Артем Жигалюк помічав, що на зупинках не було скупчень людей це також свідчить про те, що транспорт працював за належним графіком.

Інтернет-виданню “Буг” Артем Жигалюк сказав, що незадоволених водіїв він би радо прийняв на роботу в ВУКГ, щоб вони показали всім, як можна краще впоратися з такими погодними умовами.




коментарів: 16
  1. Тоді нехай прибиральна техніка активніше працює,а не тільки біля колишньго магазину “корова”!!!воло

  2. Шановний Артем Анатолійович, ви ж бачили як прибирають сніг і в нашій столиці і за кордоном, скажіть чому в новому автомобілі знята щітка, чому водій цього ж автомобіля не опускає повністю лопату до низу, чому на перехресті зупинити автомобіль не реально. Швидше за все і Жигалюк і Рожелюк чекають на відлигу, тоді вони всім нам розкажуть як вони оперативно прибрали сніг. Слава Україні!!!

  3. Сьогодні неодноразово був свідком як трактор катався по місту з піднятим відвалом.Шкода що телефон розряджений був,так би виклав для тих що стверджують, що прибирають .”Соляру” вони економлять,а не чистять-сезон як ніяк….

  4. Давай я піду на роботу на твоє тепле місце? Що уступиш Жигалюк? Та ти за нього зумами вцепився.

  5. А чому сніг не прибирається Жигалюк не хоче відповісти?Де снігоприбиральна техніка? Ото добре дивіться люди,які господарники в місті,постарайтесь до наступних виборів не забути.

  6. Ура!!!!
    Грейдер їздить в районі ринку та чистить дорогу.
    Маю одне питання, нах@я? Це робити в такий мороз.
    Як була плюсова температура ніхто не чистив.
    Думали розстане, а фігулькі не розстало, тепер всі плюються

  7. ешко,йди на моє місце.Взнаєш яке воно тепле,та подивимось в кого які зуби.

  8. Ешко,на язик гострі,а пишете з помилками.Отак і більшість жителів нашого міста-ганити чужу роботу всі гаразд,а зробити щось конкретне зась.

      • А ви мабуть особливим себе рахуєте-не на українській землі живете,повітрям цим не дихаєте.

        • Та якраз навпаки-Я живу в Україні і мені жалко дивитись як ЇЇ розривають і розкрадають.Про *особливість*–що ви маєте на увазі? Що в нас має бути спільне? Я не *стоматолог*,не захищаю тих,кого треба розганяти…відмінностей можу привести багато.При цьому,не написав про вас поганого слова- я вас не знаю,але будьте впевнені,що не брехав би.

  9. Треба гнати ту шайку ніщих геть….вже вони свої таланти показала за стільки років при власті!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця