<

Сьогодні стартує опалювальний сезон у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 9.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Відповідне розпорядження підписав міський голова Віктор Сапожніков. Подача теплової енергії розпочинається з центральної  міської  лікарні, дошкільних навчальних закладів та шкіл. З метою забезпечення  повноцінного опалення подається теплоносій в центральні трубопроводи житлового сектору.

У розпорядчому документі наголошується керівникам підприємств, установ, організацій, ЖКО та мешканцям міста перевірити та забезпечити виконання заходів щодо утеплення будинків, приміщень, квартир, – пише сайт міськради.

Управлінню праці та соціального захисту населення  поставлено завдання провести нарахування субсидій за опалення в будинках з індивідуальним та автономним опаленням з 09  жовтня 2015р., а також  здійснити нарахування субсидій громадянам, які проживають в будинках з встановленими лічильниками обліку теплової енергії та громадянам, які проводять оплату за тепло по сезонному тарифу з дня подачі тепла згідно з інформацією КП „Нововолинськтеплокомуненерго”.

Відповідно до розпорядження міського голови затверджено оперативний штаб з координації дій, пов’язаних з роботою міського господарства в осінньо-зимовий період 2015-2016р.р.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця