<

Допомогу для бійців АТО від нововолинців відправляють сьогодні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 2.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Речі зібрані для військовослужбовців відправляють 2 грудня на Схід мешканці Нововолинська

Ідея збирати речі для бійців на Сході належала громадській організації “Самооборона Нововолинська”, почали це робити ще у суботу 29 листопада. Але охочих громадян допомогти виявилось досить багато, тому процес збирання та сортування речей затягся до пізньої ночі сьогоднішнього дня.

Долучились до акції також наші місцеві маленькі мешканці, корті намалювали патріотичні малюнки, написали листи підтримки і передали привіти. Організатори цього заходу планують повторити такі поїздки по місту для збирання речей, по мірі надходження інформації про потреби від наших бійців у зоні АТО.

Організатори діляться враженнями від активності та чуйності наших людей, запевняють, що зробили все що змогли, хоча кажуть, що могли зробити більше якби їх підтримали місцеві організації. В результаті збору отримали 5 бусів допомоги, які відправляться через “Нічний експрес”сьогодні в Луганську область  с. Кримське, де служать близько 10-ти наших нововолинців, частина зібраних речей передають в Маріуполь для полку Азов, де перебувають 15 місцевих хлопців із Правого сектора.

1
_MG_8773
_MG_8769
_MG_8768
_MG_8767
_MG_8766




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер