<

Саботаж. Голова нововолинського осередку політичної партії “Самопоміч” Борис Бабійчук спростував інформацію про те, що партія не братиме участі у виборах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 26.08.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Колишній голова міського осередку “Самопомочі” Роман Марчук офіційно заявив, що партія не прийматиме участі у виборах. Така ж інформація з’явилася і на “Фейсбуці”, опублікована адміністраторами групи “Самопоміч. Нововолинськ”. Відповідь виконкому партії – зміна голови.

Чому у Романа Марчука така позиція ніхто не розуміє, він чіткого роз’яснення нікому не дав. Відповідно, був скликаний виконком у Нововолинську, на якому більшістю кворуму партії прийнято рішення зняти з Романа Марчука повноваження голови місцевого осередку партії і обрати іншого голову. Ним став Борис Бабійчук. Члени партії вважають, що це відкритий саботаж роботи “Самопомочі”.

Інформація про те, що нововолинський осередок партії “Самопоміч” не братиме участі у виборах є недостовірною, – про це сказав Борис Бабійчук журналістам “БУГу”.




коментарів: 2
  1. Дітки загралися у велику політику. Тепер реально Сомопоміч з Бабійчуком стала повнісю підконтрольною Сапожнікову. Це не саботаж, це злив партії. Бабійчук де ти взагалі взявся у Самопомочі?

  2. Ура, тепер будемо обирати нових депутатів, Самопоміч – це та партія яка наведе порядок в нашому місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер