<

Руслан Соловйов прозвітував про роботу депутата Нововолинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 27.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

Звіт про роботу депутата Нововолинської міської ради Руслана Соловйова.

Загальні відомості: Соловйов Руслан Олександрович 1970 року народження, депутат Нововолинської міської ради від політичної партії «Самопоміч». Живе в місті Нововолинську, працює на відокремленому підрозділі ДП «Волиньвугілля» Шахта «Бужанська» .

За 2016 рік відвідав – 8 сесії Нововолинскьої міської ради; 5 днів депутата; 5 засідань комісії.

У Нововолинську міську раду подав 4 депутатських звернення. Зокрема, про заміну теплопостачальних труб по Бульвар Шевченка у Нововолинську. Бюджет міста не розрахували на цю справу, тому проінформував на сесії міськради про «Регіональний фонд реконструкції та розвитку», який функціонує при Волинській облраді. Ідея про заміну старих труб була подана туди на конкурс, наразі, знаходиться на розгляді.

Також повідомив адміністрацію міста, що з 2010-го року функціонує програма, яка дозволяє малоквартирні будинки та помешкання барачного типу відключати від централізованого опалення (за бажанням жителів). Враховуючи тепловтрати при опалюванні малих будинків, цей проект для міста доцільний, хоча нововолинці про його існування належним чином не проінформовані. Тому повідомити про таку можливість запропонував через місцеві ЗМІ.

Являюсь членом депутатської комісії охорони здоров’я та соціального захисту. Зацікавлений у ремонті приміщень НЦМЛ, зокрема, у 2016 році піднімалась тема реставрації туалетних кімнат у стаціонарних відділеннях, закупівлі туди побутових гігієнічних предметів. Спілкувався з представниками Нововолинської міськради та головним лікарем ЦМЛ. Зауважив, що в деяких відділеннях добре та повноцінно відремонтовані туалетні кімнати, але вистачає й таких, що потребують термінового покращення. Цю тему детально обговорювали з керівництвом, вказали які саме туалетні приміщення необхідно ремонтувати.  Є питання які можна вирішувати нагально, невеликими сумами.

НЦМЛ доцільніше бачила закупівлю обладнання, тому в кінці 2016 додатково отримала кошти і придбала медичні прилади/

Як депутат Нововолинської міської ради та працівник шахти «Бужанська» разом із гірниками відвідував міністра енергетики та вугільної промисловості Ігора Насалика. Просили звільнити генерального директора ДП «Волиньвугілля» Олександра Зоріна, так як він не виконує своїх обіцянок. Також на посадах він залишив людей, які причетні до розкрадання та мають стосовно цього кримінальні справи. Олександр Зорін не дослуховується до пропозицій шахтарів.

Шахтаріські питання – відвідували міністра, піднімали питання стосовно генерала, так як політика йогоо не подобається в пані обіцяння і не виконання. Він, коли приїхав, зібрав круглий стіл, я був присутній як гірник і депутат, шахтарі інших дульницць. Обіцяв золоті гори, що протягом 3ох місяців ситуація покращиться, звільнить людей, яі причетні до беззаконня.

Обговорювали з міністром фінансування копалень, яке є проблемним, також вугільну кризу в Україні. Дізналися, що за його прогнозами «Бужанка» працюватиме, теми про закриття не піднімалось. По запасах вугілля та при інтенсивній роботі шахта функціонуватиме ще 7-8 років.

Як депутат Нововолинської міськради підтримую звернення громадян, намагаюся допомогти виборцям вирішити проблеми. Турбує людей освітлення вулиць, асфальтування доріг, тому постійно спілкуюсь на ці теми на сесіях міськради та з комунальними службами Нововолинська.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер