<

Рідні дякують небайдужим за допомогу хлопцю з Нововолинська в лікуванні менінгиту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:02 | 26.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 3

18-річний Ілля Кучин перебував у важкому стані в реанімаційному відділенні Волинської обласної лікарні з діагнозом “Вторинний синусогенний менінгоенцифаліт”. Він переніс дві операції. Рідні повідомили, що хвороба відступає і всім небайдужим, хто долучився до допомоги на лікування, просять висловити слова вдячності.

Нагадаємо, у суботу, в ніч з 31-го січня та 1-ше лютого, Іллю з дому забрала “швидка” з температурою 40 градусів до інфекційного відділення НЦМЛ. Хлопцю гіршало і його перевезли до інфекційної лікарні в Луцьку, а звідти – до обласної. Там лікарі виявили менінгоенцифаліт. Лікарі говорили, що це ускладнення від гаймориту.

Іллі зробили операцію. Спочатку його стан був критичний, у хлопця відняло ліву сторону тіла. Згодом Іллі зробили ще одне операцію.

Рідні звернулися в інтернет-видання «БУГ» з проханням небайдужих допомогти коштами на лікування, адже в день йшли чималі гроші. Люди відгукнулися та скидали кошти на банківську картку.

26-го лютого «БУГу» повідомили, що Іллі вже краще. На контрольному знімку КТ – “все чисто”. Ілля ще лікується, але крапельниці та ін’єкції вже позаду.

Висловлюємо щиро вдячність усім, хто скидав кошти. З вашою допомогою Іллю поставили на ноги”, – розповіли рідні.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця