<

Рятувальники очима школярів: у Нововолинську підбили підсумки конкурсу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:52 | 4.02.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
51
/ Коментарі відсутні

З метою залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил пожежної й техногенної безпеки, формування у них навичок обережного поводження з вогнем, Нововолинські рятувальники спільно із відділом культури та управління освітою Нововолинської міської ради організували проведення літературно-художнього конкурсу «Рятувальник очима дітей».

В конкурсі брали участь 18 учнів різних вікових груп від 8 до 16 років. Зокрема на конкурс були представлені такі роботи як : малюнки, вироби з паперу, моделі пожежно-рятувальної техніки та вірш.

У конкурсі були представленні роботи в таких номінаціях:

Малюнки:

1. «Поспішаємо на поміч» (Зубчик Мар’яна Леонідівна);

2. «Рятувальники завжди поруч» (Ковальчук Дмитро Андрійович).

Номінація модель пожежної рятувальної техніки:

  1. «Служба 101 завжди на поготові» (Ісюк Віктор Юрійович)

Номінація виріб з паперу:

  1. «Ой сьогодні нам не спиться, загорівся дім у киці, але ми часу не гаєм і гасити помагаєм» (Дячук Валентина Валеріївна);

Номінація вірш:

  1. «На варті спокою» (Абрамчук Артем Ігорович).

Рятувальники подякували усім учасникам конкурсу що своїми витворами намагалися привернути увагу до проблем пожежної безпеки, збереження екосистем від руйнівної сили вогню та людської недбалості, а також за допомогою художніх прийомів окреслили наслідки надзвичайних ситуацій різного характеру, притаманних сьогоденню. А також керівникам гуртків «Образотворчого мистецтва», «Юні журналісти», та «Виготовлення сувенірів» Нововолинського центру Дитячої та Юнацької творчості Місюрі Тетяні Валеріївні, Шевчук Олександрі Олександівні, Климко Руслані Володимирівні, Ісюк Валентині Анатоліївні та Трубіциній Маряні Вікторівній за підтримку дітей у розвитку мистецьких талантів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця