<

Раніше судимий житель Нововолинська поцупив гроші, зібрані на лікування дітей-сиріт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 24.04.2015 / Іваничі, Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Правопорушення раніше судимий чоловік скоїв у селищі Іваничі ще у липні 2014 року. Про крадіжку скриньки у міліцію повідомив продавець магазину-кафе, де вона була встановлена. Правоохоронці встановили: на момент крадіжки у ній було близько 200 гривень.

Зловмисник близько 15:50 зайшов у магазин і забрав із барної стійки скриньку з грішми, встановлену представниками благодійного фонду «Промінець надії». Усі зібрані кошти мали передати на лікування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, – повідомляє прес-служба волинської міліції.

Дільничні інспектори міліції встановили: до вчинення правопорушення причетний раніше судимий житель міста Нововолинськ. Однак оперативно встановити його місцезнаходження міліціонери не могли, тож оголосили його в розшук.

І ось під час перевірки документів підозрілої особи міліціонери встановили його причетність до пограбування. Чоловіка доставили у райвідділ міліції. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Матеріали кримінального провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України направлені на розгляд суду. Волинянину загрожує до чотирьох років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця