<

Профілактика поширення коронавірусу та карантин: у Нововолинську рятувальники з гучномовця розповідають правила поведінки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 20.03.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Вулицями Нововолинська буде курсувати автомобіль служби порятунку з метою озвучення населенню простих правил безпеки для запобігання поширення коронавірусної інфекції.

Це не повинно викликати у вас паніки – рятувальники просто виконують свою роботу з навчання населення правил безпеки, повідомляють в Нововолинському МВ УДСНС України.

Задля інформування громадян про необхідність дотримуватися санітарно-гігієнічних норм і правил, спрямованих на запобігання зараженню коронавірусною інфекцією, у місті Нововолинськ організовано курсування пожежного автомобіля, обладнаного гучномовними пристроями.

Рятувальники нагадують! У зв’язку з карантином, громадянам наполегливо рекомендується без крайньої необхідності не залишати місця проживання. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції!

  • не виходьте на вулицю без нагальної потреби;
  • не відвідуйте місця скупчення людей;
  • під час перебування на вулиці одягайте захисні маски, зберігати дистанцію між
  • людьми не менше ніж 2 метри;
  • дотримуйтесь заходів особистої гігієни;
  • подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.

Служба порятунку звертається до населення із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу:

“Просимо вас не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше, ніж 2 метри та дотримуватись заходів особистої гігієни.Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.
Пам’ятайте: відовідальність — рятує життя!”




один коментар
  1. Та про що ми говоримо, мало хто усвідомлює масштаби хвороби, всім смішно, всі ржуть як коняки в загоні з людей в масках, за прохання зберігати дистанцію обзивають параноїками, травлять свої убогі жарти, типу підійти і зробити вид що покашляли на людину в масці….люди, ви слабоумні, хоча з вищою освітою і на непоганій посаді. І якщо ви так відноситеся до когось з іншою думкою під час реальної небезпеки, ви неадвекват. Я теж так само буду до вас відноситися, ржати з ваших звичок і вподобань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця