<

Прес-брифінг народного депутата Ігоря Гузя на шахті №10 “Нововолинська”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:02 | 19.11.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

19-го листопада ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках програми USAID РАДА  провела прес-брифінг народного депутата Ігоря Гузя.  Нардеп здійснив візит на шахту №10 “Нововолинська” та поспілкувався з журналістами про проблеми вуглевидобувної галузі в регіоні.

Недофінансування будівництва 10-ї шахти, заборгованість із заробітної плати шахтарів та закриття копалень – ці питання порушили під час зустрічі з Ігорем Гузем. Спільно з керівництвом вугільного підприємства обговорили шляхи вирішення найбільш актуальних шахтарських проблем.

Відтак, народний оглянув надземні будови шахти №10 “Нововолинська”, після чого дав інтерв’ю журналістам. У ньому він підтвердив, що шахта №10 може стати рятівним колом для усієї вугільної галузі регіону.

Участь у брифінгу також взяли директор ДП «Передпускова дирекція шахти № 10 «Нововолинська» Сергій Кожушкін та виконуючий обов’язки директора ДП «Дирекція по будівництву об’єктів» Роман Надолинний.

Журналісти ознайомилися з ходом будівництва шахти № 10 “Нововолинська”.




коментарів: 4
  1. Кожушкін приіхав на шахту,як на заробітки,бере по штуці.Одним словом кончений тип.Ау Каращук,що тобі не цікпво?

  2. Знаєте, вже задовбав популізм від депутатів. Зайшов сьогодні на сайт ВР, сторінку народного депутата Гузя і ви знає, реально опупів від показової боротьби за вугільну галузь Волині. Народ жодного депутатського запиту від депутата на тему будь яких шахтарських проблем чи окремо взятої шахти. Надибав там запити про поїзда і параходи та жодного, повторюсь жодного по вугільній галузі. Ось вам і робота депутата Гузя, один піар і Бла-Бла-Бла! Сумно!

  3. Цікаво скільки вам платять Тролі? Нащо ви єрунду пишете. Чи вас і не купляють. Ви гамно з чиєїсь задніци лижете і вам цього хватить?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця