<

Підприємство “Волиньвугілля”отримало гроші на зарплати працівникам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 14.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Черговий транш бюджетних асигнувань — 1 мільйон 646 тисяч гривень — надійшов на ДП “Волиньвугілля”. Як повідомив начальник Нововолинського управління державного казначейства Ігор Матвійчук, кошти спрямують, передусім, на виплату зарплати шахтарям. 

З початку року “Волиньвугілля” вже отримало 5 мільйонів 577 тисяч. До слова, річна сума нарахувань держпідтримки для шахтарів краю перевищує 18 мільйонів, – пише ВРД НСТУ.

На жаль, “Волиньвугілля” не спроможне заробляти на себе, воно повністю дотаційне. Виробничі показники бажають бути кращими. Місячне завдання гірники виконують на 42%. З початку зічня із запланованих 54 тисяч тонн на поверхню піднято 25 тисяч.

Коштів на розвиток держава не дає. Розмови про нові лави залишаються розмовами. Немає добрих новин і з 10-ї шахти. Фінансування продовження будівництва копальні немає і коли воно розпочнеться, невідомо.




один коментар
  1. Фінансування продовження будівництва шахти №10 “НОВОВОЛИНСЬКА” немає і коли воно розпочнеться, невідомо….всі гроші пішли на будівництво доріг…мабуть ….чи знову обманули Ігоря Гузя….УКРАЇНЦІ..це колись скінчиться….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер