<

Перестало битися серце відомого волинського шахтаря Олексія Ласкевича

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:44 | 5.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

1-го січня перестало битися серце шахтаря та голови ГО “Спілка шахтарів-інвалідів праці Волині” Олексія Ласкевича. Відому в Нововолинську постать поховали 3-го січня на старому кладовищі у Нововолинську.

“Новий рік приніс смуток і непоправну втрату у родину Ласкевичів та у громадську організацію шахтарів-інвалідів! У перший день року на 62-му році життя відійшов у Вічність голова ГО “Спілка шахтарів-інвалідів праці Волині” Олексій Андрійович Ласкевич. Заслужений шахтар України, повний кавалер “Шахтарської Слави”, хороший, мудрий керівник та просто хороша людина, батько, дідусь, чоловік, син”, – написав у мережі Фейсбук громадський активіст Антон Макарук.

Олексій Ласкевич майже чотири роки очолював ГО “Спілка шахтарів-інвалідів праці Волині”. В останню путь спілкового лідера проводили представники мерії Нововолинська та міський голова, колеги і члени громадської організації шахтарів-інвалідів, керівники державних установ і організацій, рідні та друзі.

“Приносимо сердечні співчуття родині та разом сумуємо! Вічна пам’ять та шана побратиму! Нехай Господь упокоїть душу Олексія! Нехай земля йому буде пухом!”, – пишуть у соцмережах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця