<

Педагог з Нововолинська посіла призове місце на Всеукраїнському конкурсі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 12.06.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Ольга Зіркевич, керівник секції зоолого-тваринницького відділу НЦ ДЮТ, перемогла у міському й обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості – 2019».

Конкурс всеукраїнського рівня проходив три дні у Києві. Ольга Зіркевич презентувала свою педагогічну діяльність, проводила заняття із учнями київських шкіл, які зацікавлено спостерігали та долучались до усіх завдань, запропонованих нововолинянкою, – пише Нововолинськ.com.ua.

“На початку конкурсу учасники представляли свою роботу презентацією “Моє педагогічне кредо”. Потрібно було розповісти про свої досягнення та роботу з учнями. На другий день відбулися гурткові заняття, де кожен учасник проводив урок для дитячої аудиторії. Слухачі потім вирішували чий урок був найцікавішим“, – розповіла керівник гуртка зоолого-тваринницького відділу НЦДЮТ Ольга Зіркевич.

Ольга Зіркевич продемонструвала професійну викладацьку діяльність, знання своєї справи та неабияку наснагу до розвитку позашкілля у місті. Нововолинянка посіла друге переможне місце. Нагороджували учасників у Міністерстві освіти та науки.

Ольга Зіркевич – педагог із багаторічним досвідом, загалом її робота пов’язана із тваринами. За її словами подібні еколого-натуралістичні гуртки необхідні для повноцінного розвитку діток, оскільки тактильний контакт з тваринами допомагає подолати певне емоційне напруження, а догляд за ними навчає відповідальності.

Нещодавно вихованці гуртка врятували собаку, який потрапив в аварію,  доглядали дітки і за малим совеням. Ольга Зіркевич розповідає, що юні натуралісти у захваті від спілкування та догляду за тваринами, тому й надалі працюватиме над розвитком свого гуртка і заохочуватиме вихованців відвідувати еколого-натуралістичну секцію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця
9 Травня, Четвер