<

Оновлений простір для творчості: у Нововолинську відбулось відкриття молодіжного центру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:37 | 6.05.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
546
/ Коментарі відсутні

5-го травня відбулось відкриття оновленого молодіжного центру «Нові крила» за адресою проспект Дружби, 17. На захід завітало чимало нововолинців, аби поспілкуватись з творчим колективом та стати частинкою дружньої волонтерської команди.

Простір для молоді – це місце розвитку неформальної освіти, де у майбутньому проводитимуть тренінги та майстер-класи. Кожна активна людина має можливість провести та організувати захід для містян.

Молодіжний центр, засновником якого є Павло Медина, існує 6 років. За цей тривалий час волонтери переїхали уже вчетверте. Інтер’єр повністю відповідає мотиву, кожен учасник команди доклав великі зусилля, аби створити новий комфорт для молоді.

Простір створено для розвитку та самореалізації нововолинців, тому у приміщенні зроблена студія для медіакомпетенцій та створення україномовного контенту, а також є усе необхідне обладнання для роботи у сфері дизайну, smm, поліграфії. 

“Простір буде призначено для людей, які бажають навчатись та розвиватись. Запрошуємо усіх бажаючих приєднуватись до нас, аби разом втілювати ваші творчі ідеї та створювати нові проєкти”, – додав Павло Медина.

На відкриття завітав також міський голова Борис Карпус, який тривалий час був частинкою волонтерської сім’ї. Мер привітав колектив з відкриттям та поспілкувався з відвідувачами.

Колектив також представив авторські чашки, на яких зображена патріотична символіка, популярні персонажі сьогодення та логотип «Нові крила». Усі виручені кошти підуть на підтримку ЗСУ.

Відвідувачі переглянули коротенький фільм про успіхи діяльності молодіжного центру – куштували солодощі та знайомились з новими особистостями.

Більше світлин від інтернет-видання «БУГ» з відкриття молодіжного центру «Нові крила».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця