<

Офіційне відкриття спортивного комплексу за 3 300 000 гривень відбулося у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 10.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
15
/ коментарі 3

10-го вересня у місті Нововолинську відбулося урочисте відкриття універсального спортивного комплексу, реконструйованого на базі “Нововолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1-колегіум” за сприянням фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” і Нововолинської міської ради в рамках реалізації програми “Волинь спортивна”.

Нагадаємо, що будівництво спортивної споруди розпочалося в червні місяці 2016-го року. Урочисте відкриття поєднали із Днем фізичної культури та спорту, також у кінці офіційностей стартувала нововолинська Спартакіада між учнями місцевих шкіл.

Кошторис цього проекту склав 3 300 000 гривень. У результаті роботи спортивний комплекс облаштований сучасним штучним футбольним полем, біговими доріжками з поліуретановим покриттям та ігровим майданчиком.

img_5589
img_5623
img_5646
_mg_6191
img_5815
_mg_6039
img_5650

На відкриття спортивного спорудження прибули гості, безпосередньо Ігор Палиця, голова Волинської обласної ради, Ігор Гоцул, перший заступник Міністра молоді та спорту України, президент федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександр Товстенюк, народні депутати Ігор Гузь та Юрій Савчук, міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков та міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, а також Іван Гешко, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики.

Ігор Палиця, зауважив: “Чому фонд займається спортивними проектами? Багато хто продовжує казати що все це за ради політики, партійних проектів. Так думають люди, які живуть у своєму світі і змагаються між собою не зрозуміло за що. Ми ж змагаємося за те, щоб Волинська область була в списках олімпійських збірних”.

Із Днем фізичної культури та спорту привітали учнів Нововолинської спортивної школи. Свої команди представили спортсмени футбольних, волейбольних секцій. Продемонстрували бойові мистецтва та легку атлетику.

img_5639
_mg_6107
img_5655
img_5588
_mg_6181
_mg_6000
_mg_6071

Розвиток спорту у Нововолинську та Україні загалом може стати для молоді хорошою альтернативою вживанню алкоголю, наркотиків та курінню, вважає Ігор Гузь. Тому він подякував фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” за відкриття оновленого спортивного комплексу НВК “Нововолинська спеціалізована школа I-III ступенів №1 колегіум”.

“Багато сьогодні молодих керівників не вживають алкоголю, не палять, плавають, бігають. Це говорить про те, що вам є з кого брати приклад. Що горілка, тютюн, наркотики – це зло, це шлях, який вас ніколи не заведе до добра”, – заявив депутат під час відкриття.

Ігор Гузь нагадав, що у 2016 році вдалося добитися виділення коштів із держбюджету на встановлення 77 дитячих та спортивних майданчиків у окрузі, кожен по 80 тисяч гривень. Зокрема 5 із них будуть у Нововолинську.

“Боротьба за молоде покоління – це одне із наших основних завдань. Ми подолаємо проблеми в економіці, політиці, на Донбасі. Але за дітей треба боротися. А коли їм буде де відпочивати, займатися спортом, у нас все буде гаразд. Тому я ще раз дякую, бо це дійсно від душі для нововолинців, від фонду, від Ігоря Петровича. Я теж буду по можливості долучатися. А молоде покоління, хто любить, запрошую наступного сезону плавати”, – анонсував Гузь.

_mg_6002
img_5790
_mg_5949
img_5874
img_5797
img_5894
_mg_6113
img_5736
_mg_5959
_mg_6009
img_5886
img_5817
img_5807




коментарів: 3
  1. чиновників прийшло на відкриття більше ніж глядачів, а процес відкриття нагадав шось похоже на демонстрації за радянського союзу

  2. Мені 40 і я памятаю багато чого хорошого з часів Союзу. Випускники мого класу івчителі, і лікарі, і спортсмени, і бізнесмени і лиш один пяниця, а однокласники моєї дитини,яким по 25 років троє в тюрмі четверо, в землі і 15 безробітних, от Вам і результат. Теба і в союзі і в капіталістів брати щось хороше, як могли так і зробили свято, але стадіон діти мають.За 25 років лиш одне щось хороше відкрили в Нововолинську. Дякуємо Палиці – це показник для наших депутатів і скількиб не балакали має бути результат, а не балачки. Отож Нововолинські депутати робіть щось для дітей і ми будемо голосувати а Вас, а не збагачуєте тільки свої статки. Вибори на носі отож вперед.

  3. Новіком необхідно займатися, створювати умови для комфортного проживання людей. Чому в Луцьку є де вийти , безліч секцій , катків, басейнів,а в Новіку лище бари, та наркоманія. На мою думку місто чекає доля шахтарських містечок Донбасу. Шкода у міста є потенціал!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця