<

Одягайте світловідбивачі ввечері, вас не видно: у Нововолинську автомобіль ледве не збив пішохода

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 3.12.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
4107
/ коментарів 5

Ввечері 1-го грудня у Нововолинську по вулиці Мічуріна біля гуртожитку мало не трапилася аварія. Авто ледве не наїхало на пішохода, який вийшов на дорогу в темну пору доби, при цьому, не маючи на собі світловідбивних елементів.

Відео БУГу надіслав стурбований власник автомобіля. Коли він їхав ввечері по вулиці Мічуріна у напрямку хлібзаводу, на дорогу раптом вийшов пішохід. На щастя, водій вчасно зреагував і зміг загальмувати.

Чоловік каже, що пішоходи часто не думають про власну безпеку, адже вночі, їх майже не видно.

Тож вкотре закликаємо пішоходів і велосипедистів, одягайте сітловідбивальні елементи. Переходячи дорогу, пересвідчіться, що поблизу немає авто. Не виходьте різко на проїжджу частину, будьте обачні!




коментарів: 5
  1. Таке діється на всіх неосвітлених вулицях міста !!! Люди не дбають за своє життя. Водіям дуже погано видно особливо в таку погоду як зараз. Шановні пішоходи, вцепіть на себе будь-ласка якісь відбивачі світла , або хоч світіть ліхтариками.

    • Повірте на врегульованому пішохідному переходу , іноді вискакують рагулі, яких треба відразу пиздити , бо за таких придурків і стаються аварії.

  2. Водіям також на замітку : на неосвітлених ділянках шляху не набирайте раптово такого маху адже зіб’єте рано чи пізно якусь роззяву чи наріка чи бомжа на смерть, йому вже буде пофіг а вам з цим жити…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок