<

Об’єкти виставляють на сайтах нерухомості без оформлених документів, – Шаповал про схему старої влади в Нововолинську із земельними питаннями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:50 | 20.01.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
378
/ Коментарі відсутні

Володимир Шаповал у Нововолинській міськраді очолив постійну комісію із землекористування, архітектури та містобудування. Він зазначає, що був неприємно здивований тими речами, які відбувалися раніше з землею та приміщеннями міста.

Про це голова фракції “За майбутнє” в міській раді розповів під час ефіру в студії БУГу.

“Багато питань були подані на першу сесію і коли ми почали в них розбиратися, то зрозуміли, що в земельних питаннях було свавілля. Є об’єкти, які в інтернеті на сайтах нерухомості вже здаються в оренду, але на них не оформлені першочергові документи. Це говорить про те, що хтось ходив і щось вирішував. А хтось інший роками ходить і не може взяти навіть певну довідку. Ми над цим будемо працювати”.

Шаповал розповів, що за дорученням міського голови була створена комісія по незаконним забудовам, в яку увійшов архітектор міста, керівник ДАБІ та депутати, які входять в комісію земельну.

За рішенням виконкому уже були прибрані МАФи, які були встановлені незаконно і здійснювали підприємницьку діяльність.

Шаповал також додав, що у земельної комісії є багато роботи. До Нововолинська приєдналися 6 сіл, потрібно буде обліковувати земельні ділянки, вносити в кадастри та працювати з мешканцями, щоб їх оформляли. Це принесе додаткові податки в бюджет




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер